Yazım biraz uzun olacak tam aradığım postu buldum çünkü..Benim bebegimde 2 ay 24 günlük.. ilk doğduğunda bi kac gun zorlandı sonra aldi memeyi.. ama ben doktorları dinledigim icin 3 saatte bir 15 dk emzirdim biraktim 1. Hafta bir gittik çocuk megerse ac kalmış.. sarılığın ucundan döndük 3 saatte bir o memeyi birakana kadar emzirmeye başladım. Sonrasında bebegim 14 günlükken canimin ici her seyim olan babami kaybettim covidden :(evde iyi atlatırken bir anda pıhtı atiyor 5 dk içinde gidiyor canim babam ve bana aksam haber geliyor yaşadığım şokun acinin tarifi yok.. o ara yasaklar da basladi annemin evine bebegimi goturemiyorum emziriyorum kayınvalideme birakip annemin yanina kosa kosa gidiyorum sonra 2 saat sonra yine bebegimin yanina birde sezeryanliydim hic dinlenmedim. Neyse onun acisi bir yana bir de sütüm kesilirse 2 kati mahvolurum diye cok ugrastim ısırgan otlari rezeneler humanalar komposto helva derken evet sütüm kesilmedi ama azaldı.. bir de yine doktorlari dinleyip bebek istediginde degilde 2 saatte bire odaklandım bebegim ciglik kiyamet agliyor yok diyorum daha saati gelmedi acliktan degildir ama cok agliyordu nedenini anlamıyordum kilosu çişi de normaldi ama yetmiyormuş süt yinede demekki. Gece de 3 saatte bir kalkıyordu.. sonra farkettimki emzirdikce ve sagdikca süt artıyormuş bunu 1.ayi gibi farkettim.. sagmiyordumda ben emzirme sonrasi sağınca vücut sut bebege yetmiyor tepkimesiyle sut daha cok üretirmiş..şimdi ise ne zaman isterse veriyorum ki surekli istiyor 1.5-2 saat maksimum dayanabiliyor meme vermezsen ortalığı yıkıyor.. meme de de en az yarim saat kaliyor. Tek sıkıntımız gece cok uyanıyor bazen saat basi bazen 2 saatte bir ama uykumu alamiyorum sabah 5-6 gibide tamamen uyaniyor oyun istiyor gunduz zaten hic uyumuyor.. ise başlayacağım yakin zamanda 1 ay evden caliscam bebegim 4 aylikken ise başlamış olurum emmeden bebegim nasil duracak bilmyorum bence biberon tatmin etmeyecek..