Tugcebata-2020 Nbg_26 evet gece benim bebeğiminde ilk uykusu 3 4 saat oluyor sonra 2 saate dönüyor niye öyle oluyor ki acaba ?
Tuba Tugcesilam Mama da zehir değil sonuçta ve anne sütünün her damlası ayrı özeldir. Bazılarında meme reddi hiç olmuyor, bazılarında ise emzikten biberondan kaynaklı veya atak döneminden dolayı olabiliyor.
Tugcesilam Tuba tabiki mama verdiğim icin üzülmüyorum şuan emmeside beni mutlu ediyor ne kadar emerse okadar iyi inşallah meme reddi olmaz bende biberonla veriyorum uykuya gectiği zaman yada cok huzursuz oldugu zaman emzikte veriyorum
Tuba anne15 maşallah güzel bir mücadele etmişsiniz☺️ inşallah istediğiniz kadar emzirebilirsiniz. kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir. 🙌🏻
anne15 Tuba inşallah emer bu pandemi sürecinde de bırakmaz 😔 alt seviyedeydi kilosu doktor bile az biraz daha olsa iyi olurdu dedi iştahlı değil az yiyo napsamda .. kasıkla herseyi yemiyo falan stresli bi sürec .. hep bisey .. inş ilerde iştahı olsunda zayıf olsun o zaman üzülmemde yediremeyincede moral bozuluyo
Berilismom MihraNilkuzusu inşallah işe yarar canım bide doktorum her annenin çocuğuna yetecek sütü vardır sen yeterki inan afrikadaki anneler çocuğunu mamayla beslemiyo mecburen emziriyo siz mama alternatifiniz olduğu için hemen pes ediyorsunuz demişti sütüm var de bol bol emzir demişti odadan çıktığımda kendimi çok güçlü hissetmiştim💪
2021annesi Prensenbebek benimki de cok cabuk uyuyor ama ac kaldigindan uykusunu tam alamiyor 1 saat bile uyuyamiyor. Bende sagip sutumu veriyom ozaman 40 ml e kadar yiyor doydugu icinde 2-3 saat uyuyor. Ve sakinlesiyor. Napsam bilemedim!!!
Berilismom Tuba çalışıyorum aslında 4 gün evdeyim bu evdeyken rutinimiz babaneyle daha farklı o zaman depodaki sütlerle idare ediyolar 🤷♀️
arassmother Gmz06 tabiki olur bende çalışmaya başlamadan bir ay önce sağım yapmayı düşünüyordum ama şimdiden sağıyorum
Pitpitbebe mutlukalp21 ben hep evdeki tartıya çıkıp çıkıp baktım ilk 3 ay 1 er kilo aldı şükür. İlk ay 1 kg alınca ben rahatladım doktorum da çok iyi zorlama deyince zorlamadım. Zaten zorlasan nolcak emmedikten sonra da. Ama mamaya gerek yok dedi yani.
Pitpitbebe 1minnakannesi Bu işin rahatı yok bak onu anladım 🥴 şimdi çekiyorsun ama ileride rahat edersin ben de o zamanlar rahattım ama şimdi yeni yeni zorlanmaya başladım 🤦🏻♀️
aybars97 Tuba bebeğim 44 günlük. İlk başta 1.5 saatte bir emzirdim sarılık vardı. 40 ımız çıkınca gündüzleri ne zaman uyanırsa, geceleri de 3 saatte bir emziriyorum ama geceleri 4-5 saat uyanmıyor. Doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum🤷🏻♀️
Tuba aybars97 benimkiler kurulu saat gibi 3 saati geçirmez kalkarlardı. kilo alımı iyise bence geceleri kaldırmayın🙃
Tosbikhamza Miraaayadeee Stres yapma öncelikle günde 4 litre su iç su çok önemli bir etken gerçekten ve o göğsünü sürekli sağki bitmesin sağıp sağıp ver sütünü eğer biberon tutmuyorsa kaşıkla ver
tavsaninannesi 1minnakannesi memede uyuduğu zaman çenesinin altına doğru dokunun olmadı ayağını hafifçe sıkın ki tepki verşp uyansın. Hemşiremin tavsiyesi uyguluyorul bende
kahvekokusuu Ozlem9185 canim ben bu plartformda col gördüm sağarak aylarca sadece anne sütü vereni ama düzen şart her 2 saatte bi en az yarim saat sagim yapman lazim süt gelmese bile devam et ki kesilmesin ben sansliydim ki benim oglum süt gelmese bile emmeyi birakmadi bu sayede eds ile verebildim birde iyi uyku bol su ve dinlenme bunlarda cok etkiliyor sütü bol sütün olsun insallah🤗