Tuba Minik_mucizemm Allah razı olsun kayınvalidenizden ne güzel yardımcı olmuş size ve sizde gönülden ne kadar çok istemişsiniz ki başarmışsınız🌸
Tuba Minico çişli bez sayısı gayet iyi. dışkısı için bir şey diyemeyeceğim doktorunuza danışın mutlaka🙏🏼
Havvana monaroza1 ben ilk zamanlar şırınga ile ağzına sut veriyodum memeyi alması icin zorlanıyordu tutmakta sütun arttıysa ağzına sut sık memenden tadını alınca alması daha kolay olur bu meme reddi değil küçük olduğu icin sut sanki kendiliğinden gelcek düye dusunuyo 😊
monaroza1 Havvana İlk günler yoktu şu iki gündür olunca korktum ben de ama buraya yazdıktan sonra hiç yapmadı hemen tuttu memeyi çok şükür diyim 😊 ama bir daha yaparsa o şekilde denicem
mutlukalp21 Prensenbebek benim bazen tek memede 10 dk duruyor. O dedikleri 15 er dk 2 memeyi emzirme olayını hiç yapamadim
Minty Nbg_26 4,5 aylık oğlum var aynı durumdayız bizde 3 aylıkken 5 saat uyurdu geceleri zamanla bu hali aldı sütüm mü yetmiyor düşüncesine girmiştim mesajınız biraz içimi rahatlattı
Nbg_26 Minty Kilo-boy gelişimi, kaka- çiş durumu iyiyse korkmayın ☺️ Bizim çocuklarımızın ya midesi küçük yada anneleriyle özel vakit geçirmek istiyorlar bence ☺️
mutlukalp21 Aylaayla süt sağdıkça be emdikçe artar bence korkmayın bol su için bol bol gelir o süt. Mucizevi bişey illa sert olması gerekmez. Doktorum yumuşak sa düzenli besleniyordur . Göğsün sert. Olması sutun çok olduğunu değil beslenme zamanını kaçırdığını gösterir dedi.
Aylaayla mutlukalp21 ayyy içimi rahatlattınız eskiler diyor ya göğsün yumuşak süt yok diye aklıma sokuyolar bugün bir doktorub yazısını okudum bende yumuşak göğüs yağlı ve düzenli süt üretirmiş sizinde doktorunuz aynısını demiş bebeğim düzenli emiyor çok şükür altınada düzenli yapıyor üçüncüde olsa üsütünden 12 sene geçince unutuyor insan demekki
mutlukalp21 Pitpitbebe kilosu nasıldı benimde 5 10 dk tek meme emiyor doyuyor mudur yeterli midir. Çiş ve kaka takibi normal 4 5 kez alt değiştiriyoruz ama daha tartilmadik o yüzden merak ediyorum yetiyormu diye
Pitpitbebe mutlukalp21 ben hep evdeki tartıya çıkıp çıkıp baktım ilk 3 ay 1 er kilo aldı şükür. İlk ay 1 kg alınca ben rahatladım doktorum da çok iyi zorlama deyince zorlamadım. Zaten zorlasan nolcak emmedikten sonra da. Ama mamaya gerek yok dedi yani.
Senizinc mutlukalp21 benm bebegim 1 aylık oldu günde birkere kaka yapıyor bazen hiç yapmıyor ama kaka yaptımı cok fazla yapıyo bu normal mi
Hasrt1 Mahbuss benimkide böyle yapıyor ama en fazla 5 yada 7 dkka emiyor ne kadar versem mememi tekrar aranıyor sütüm çok şükür var niye böyle yapıyor anlamıyorum sarılık benim bebegimdede var 3 gün önce işin tedavisi uyguladı doktor çok korkuyorum tekrar öyle olucak diye çok küçük daha bol bol emzirmeye çalışıyorum ama bazen almıyor 2 800 gram bacakları oyuncak bebek gibi 10 günlük ilk gebeligim
Mahbuss Hasrt1 benimde 2600 37.haftada doğdu kızım İlk günlerde tutamadı memeyi beslenemedi o yüzden sarılık oldu şimdi hafifledi ama Sen bol bol emzirmeye çalış canım daha 10 günlükmus çabuk yoruluyordur emzirdikden sonra sütünü sağıp kaşıkla verebilirsin uyanmadigi zamanda böyle yapabilirsin. Benim kızım 28 günlük olacak yarın toparlandı baya çabuk gelişiyorlar Maşallah bacakları felan etlendi bende çok korkuyordum bişey olucak diye
kahvekokusuu arassmother ben emzirmeyle alakali hic saat tutmadim halen saat basi emer ek gida verdigim halde corbasini icer bitince bide emmek ister yani ih dese emzirdim mama ise benimki cok istahli sütümün kesildigi zamanlar 2bucuk aylikken 2 saatte 150 cc kadar veriyordum o biraz da bebekle alakali bence
arassmother kahvekokusuu 90cc verdiğimde çıkarıyor ben eds ile veriyorum beni de emiyor ikisi bir fazla geliyor galiba bazen 60 I bile çıkarıyor ben anlamıyorum yaşadıkça öğreniyoruz ama zor bir durum
Miraaayadeee Tuba benim kizim tek göğsümü emiyo diğerinde süt var ama sıkınca geliyo ama emmediği icin yumuşak ağzına alınca migdesi bulanır gibi oluyo varmı yardımcı olabilecek 😔 mama veriyorum biberon tutmuyo
Tosbikhamza Miraaayadeee Benim oğlumda öyleydi ama pes etme gerekirse diğer memeyi sağ bende öyle yapıyordum şu an 3 aylık oldu. İlk ay çok çektim çok yoruldum. Sinirleniyordu ağlıyordu emmiyordu. Ama aç olduğunda hep ilk o tarafı vermeye çalıştım bir alıyordu bir almıyordu Şimdi emiyor çok şükür emip bırakıyor bana bakıyor sonra yine emiyor 😊 Ama sütünü sağ hep o meme de sütün kesilmesin.
alpinannesiil 2 aylık oğlum var. ilk bir ay ememedi, 2500 kg doğdu küçücüktü ağzı. ilk bir ay sağarak sütümü verdim, mama desteği oldu. hergün emzirmeyi denedim ısrarla. bir ayın sonunda tuttu şükür. şimdi de her ağladığında arandığında veriyorum.