Tuba evet baslayayim hemen ilk bebeğimi 6 ay önce kucağıma aldım emzirmenin kendi açımdan hiç zor olcanı düşünmemiştim sütüm geldi ama bebeğim bi türlü memeyi tutup emmiyordu ben desen çok acemiyim napcami bilmiyorum yanımda annem var hemşire gösteriyor ama yok emziremedim sonra eve geldik az az tutmaya basladi bir hafta hem sağıp hem çok uğraşlar sonunda arada emzirdim baktım lohusayım hem ben hem bebek çok yıprandik dedim emmek istemiyor sağıp vercem ne farkı var tabi yine acemice alınmış bir karar sağmak hem uğraştırıcı hemde zamanla azalma ihtimali bile varmış düzenli sağladığın sürece 10 gün sağarak verdim ama o o daha zormuş 2 saatte bir sağ göğüslerim ağrıda kaldiydi gece de kalkıp aynı şekilde sağıyordum ve bebeğe içirmek ısıtma resmen uykulu uykulu çile gibiydi sonra benim komşuya gittiydi kayınvalidem bebek görmeye ikizleri olmuştu onunda sohbet ederken emzirmeden açılmış konu demiş bizim bebekler 1 ay uğraştık sakın vazgeçmesin tekrar emer zamanı geçmedi denesin vazgeçmesin demiş ve silikon uç alsin demiş ve kaynanam sağolsun gitti uç aldı geldi gece gündüz uğraşa uğraşa tutturduk memeyi kaynanam çok yardımcı oldu bana kendi annemden bile çok istedi uğraştı benle gece kalkti benle yatti kalkti kadın sonunda başardık rabbime şükürler olsun 6 aylık olduk emiyoruz asla vazgeçmeyin yeni doğum yapan tatlış anneler🥰🥰