Tuba serebro tabii, bende istediği zaman emzirdim fakat yenidoğan iken uyanmıyordu emmek için. bu sebepten dolayı 3 saati geçirmez kendim kaldırır emzirirdim. onun dışında katılıyorum dediklerinize🙌🏻
Tuba Aysuxx Benim büyük oğlum da öyleydi sadece memede uyuyordu.. küçük oğlum emmeyi bıraktığından beri her uyumak istediğinde şekilden şekile giriyorum. keşke emse de memede uyusa diyorum, en kolayı oymuş.. farklı bi emzik denedinizmi?
Aysuxx Tuba aynen sizede Allah kolaylık versin 😂 o zamanda işte gazını çıkartamıyorum gazını çıkartınca da ağlıyor tekrar emiyor uyuyor 😂 farklı emzik deniycem. Bakalim 🙏
Tuba Hilal_erdgn Çişli bez sayısına göre anlarsınız aslında doyup doymadığını.. diğer göğsünüzü de sağıp sütünüzü çoğaltabilirsiniz🙏🏼
Tuba MihraNilkuzusu Ben çemen otu tohumu kullanmıştım baya fayda etmişti sütüm çok geliyordu. İlk önce memenizi teklif edin önce memeyi boşaltsın öyle gerekirse mama takviyesi yaparsınız. Mamayı da biberonla vermeyin bence🙏🏼
MihraNilkuzusu Tuba kaşıkla vermeyi denedim çok ağlıyor. Kaşığı beklemek istemiyor çığlık atıyor. Eds yöntemini deneyeceğim bir de umarım işe yarar 🤲🌸
EymenMomy_ Tuba teşekkür ederim😌🌸göğüs uclarim hiç yok benim hamileliğim boyunca çok korkmuştum nasıl tutacak nasıl emzirecem diye ama bi sıkkınti yaşamadım çok şükür hemen tutu ucu olmamasına rağmen🙈
Tuba Seyhan06 henüz çok küçük bebeğiniz ve sürekli memede olmak istemesi gayet normal 🌸 kilo alımı ve çişli bez sayısı iyise mama takviyesine gerek yok, yoksa yine meme reddine yol açabilir. Arkadaşınız sayesinde aştığınızı belirtmişsiniz, nasıl yardımcı oldu size bu konuda?
Seyhan06 Tuba göğsümün üstünden sıkarak çocuğumun ağzıyla birleştirdi sıktığı için süt akıyodu ağlasada bırakmadı süt tadını aldıkça emmek isteyip göğüs ucumu çekmeye başladı bu süreç yarım saati buldu tabiki. Zor oldu ama emmemesi daha zordu birde lohusayken
Teachermom1 Mrs_Ladybird benim de 3 ay 10 günlük kızım var 🥰 gece emzirmelerin nasıl? bizim 2 saatte bir (çok nadir 3 saati buluyor ) 5-10 dk arası emiyor gündüz de böyle de gece genellikle daha az emer diyorlar biz de pek durum öyle değil 🙄
Mrs_Ladybird Teachermom1 gece uykusuna geçince ilk 3 3.5 saat uyuyor kalkıyor 10 dk emiyor sonra 2 saatte 1 kalkıyor çok nadir ikinci kez uyuduğunda tekrar 3 saat uyuması
Tuba Arasannesi Maşallah aras beye🙃 bırak emsin istediği kadar.. bende gece beslenmesini yaşına bastıktan sonra kesmiştim. Ek Gıda ile arası nasıl?
Arasannesi Tuba aynen ben de şuan pek karışmıyorum ama yaşıyla birlikte biraz kısacağım meme işini🙂 ek gıdayla aramız bir iyi bir kötü bu sıralar pek bir şey begenmıyo ben de zorlamıyorum doktor en başından beri boy-kilo gelişimi güzel zorlama tiksinmesin dedi yani çeşit çeşit hazırlıyorum yedıgı kadar yiyor bıraktıgında fazla ısrar yok bırakıyorum
monaroza1 Melishas Bizimki de memede uyuyor daha çok küçük olduğu için bana normal geliyo şimdilik hiç bilmiyorum ki çözümünü 🤷🏼♀️
SertapHilal Bebeğim 6 aylık. 1,5/2 saatte bir 10 dk emiyo, doyunca zaten kendisi bırakıyo 🙂 Zamanında meme reddi de çok yaşadım, sütümü sağarak verdim 1 ay kadar. Sonra geri döndürmeyi başardım, şimdi ek gıdaya da başladık daha iyi emmeye başladı 🤗
Berilinannesi_ SertapHilal Bizde kilo alımı az diye mamaya başladık ve biberona alıştığı için gündüz beni hiç emmek istemiyor sadece gece uyku arasında emiyor. Gün içinde de çok nadir 1 defa emer ama o çok kısa sürüyor doymuyor yani. Nasıl başardınız ne yapmam gerekiyor mesela tekrar emmesini sağlamak için. İlk çocuğum ve yalnız tecrübesiz olunca işler daha da zorlaşıyor.
Yy2112 SertapHilal meme reddini nasil astiniz. Sanirim biz de onu yaşıyoruz şu an. Bebegim emmek istemiyor kucağıma alinca ağlamaya başlıyor emse de 5 dk falan emiyor
Mahbuss Hosgeldin ederim tabi canım gerçekten bol bol emzirmek lazım o zaman anlıyorsun farkı mesela başlarda uyandirmak için bir sürü zorluk çekiyorduk Şuan kendi uyanmaya başladı açıktıginda ağlıyor Senin kac günlük bebeğin
Merida1 Tuba 7 ay 11 günlük bebeğim. Emzirmekle beraber ek gıdaya başladık . Sabah uyanınca emziriyorum doyunca kendisi bırakıyor. Kahvaltıdan sonra ne zaman isterse o zaman emziriyorum sonra ara öğün meyve tarzı bi şeyler veriyorum ikindiye doğru tekrar emziriyorum ve gece uyumadan önce emziriyorum. Gece de 2-3 defa uyanıp emiyor doyunca bırakıyor