Melishas monaroza1 benimde bebeğim böyle yapıyor 6 günlük kendisi. Tuttuğunda ise 5 dakika emiyor ve bırakıyor hemen uyuyakaliyo memede sonrada birakiyo. Var mı bı çözümü neden yapiyo acaba
monaroza1 Melishas Bizimki de memede uyuyor daha çok küçük olduğu için bana normal geliyo şimdilik hiç bilmiyorum ki çözümünü 🤷🏼♀️
Mahbuss Hosgeldin ederim tabi canım gerçekten bol bol emzirmek lazım o zaman anlıyorsun farkı mesela başlarda uyandirmak için bir sürü zorluk çekiyorduk Şuan kendi uyanmaya başladı açıktıginda ağlıyor Senin kac günlük bebeğin
Tuba Aysecan1990 her bebek tabi farklıdır ve sizde tecrübe edinerek öğreniyorsunuz her şeyi🙏🏼 memede uyuma alışkanlığını nasıl bıraktı?
Tuba daisybebek büyüdükçe memeyi daha çabuk boşaltıyorlar. çişli bez sayısı iyise bence endişelenecek bir durum yok🌸
Tuba serebro tabii, bende istediği zaman emzirdim fakat yenidoğan iken uyanmıyordu emmek için. bu sebepten dolayı 3 saati geçirmez kendim kaldırır emzirirdim. onun dışında katılıyorum dediklerinize🙌🏻
Tuba Aysuxx Benim büyük oğlum da öyleydi sadece memede uyuyordu.. küçük oğlum emmeyi bıraktığından beri her uyumak istediğinde şekilden şekile giriyorum. keşke emse de memede uyusa diyorum, en kolayı oymuş.. farklı bi emzik denedinizmi?
Aysuxx Tuba aynen sizede Allah kolaylık versin 😂 o zamanda işte gazını çıkartamıyorum gazını çıkartınca da ağlıyor tekrar emiyor uyuyor 😂 farklı emzik deniycem. Bakalim 🙏
Tuba Hilal_erdgn Çişli bez sayısına göre anlarsınız aslında doyup doymadığını.. diğer göğsünüzü de sağıp sütünüzü çoğaltabilirsiniz🙏🏼
Tuba MihraNilkuzusu Ben çemen otu tohumu kullanmıştım baya fayda etmişti sütüm çok geliyordu. İlk önce memenizi teklif edin önce memeyi boşaltsın öyle gerekirse mama takviyesi yaparsınız. Mamayı da biberonla vermeyin bence🙏🏼
MihraNilkuzusu Tuba kaşıkla vermeyi denedim çok ağlıyor. Kaşığı beklemek istemiyor çığlık atıyor. Eds yöntemini deneyeceğim bir de umarım işe yarar 🤲🌸
EymenMomy_ Tuba teşekkür ederim😌🌸göğüs uclarim hiç yok benim hamileliğim boyunca çok korkmuştum nasıl tutacak nasıl emzirecem diye ama bi sıkkınti yaşamadım çok şükür hemen tutu ucu olmamasına rağmen🙈