Dnz13 2paket slleepy 1 numara bez var bide kiraz çekirdekli reflü yatağı deneme amaçlı kullandık kutusuyla kaldırdım duruyor
Melismetee Kızlar bende de wee baby manuel süt pompası var. 2 tane kadife tulum. Aventin soothie emziği wee babynin cichoonun damaklı emzikleri var hiç kullanılmamış nuk kauçuk damak emzikler var mevlüt kıyafeti var erkek bebek icin. Ayıcık şeklinde peluş tulum ve örgü tulum var
Asligibi Muhteriz Hepsi var. Aslında bir cok kişi istedi fakat fotoğrafta istedi ayrıca. Maalesef onunla uğraşacak zamanım yok. Tertemiz ürünler ben bir de temizlik takıntılı biriyim o yüzden hiç kullanılmamış gibi hepsi.
G_ADAN 2 adet satılık salıncağım var. Biri hamak tarzında diğeri tavandan asmalı bayağı geniş 50 kg ya kadar tasır bayagı büyük. İlgilenenlerle iletisime gecebiliriz
Fbasturk Laayla avent göğüs kalkanı 100liraya almıştım birkaç kez kullandım kutusu bile duruyor ,50 liraya satarım 0-3 ay hiç kullanılmamış kıyafetler var büyüklü küçüklü 15-20 TL ye veririm her takımı
Fbasturk Laayla birde kelebek göğüs ucu var birini taktım bebegim sevmedi kullanamadım ,diğeri duruyor kaynattim ikisini de verebilirim 25tl ye
pasaminannesi06 Laayla sıfır 6/9 ay uyumlu siyah orijinal airmax Nike unisexs hic giyilmedi Solombaby kanguru bir kere kullanıldı Düşünenler olursa Fzkaradas34 intgram yazabilirler
Boylu0104 Laayla elektrikli kumandalı otomatik salıncak satıyorum bende ilgilenen olursa etiketleyebilir instadan resimleşelim
alyasura Arkadaşlar 2 aylık travel sistem bebek arabamızı satıyoruz Baby2 go volo lx 360 derece dönen bebek arabası sadece 3 ayda 5-7 kez puseti kullanılmıştır maksimum diğer yatak gibi olan hiç kullanılmadı evimiz apartman 3.kata indir çıkar yapamıyorum asansör yok eşim sürekli çalışıyor kendi başıma bi yere gidemiyorum satıp baston alacağız 1000 tl fiyatı sıfırı 1700 ve 2500 arası sıfır sayılır 2 yıl garantili Ayrıca avent somothie emzik teki var kullanılmamış