Agahinannesi Selamlar sleepy 2 paket bebek bezi var elimde 2 numara jumbo paket ben fazladan stok yaptığım için artık bebeğime küçük geliyo ilgilenen olursa 2sini 70tlye vericem
MerveCinarKaya MomTubamom merhaba o gün anneme gidemedim , dolayısıyla resim atamadım. Şimdi attım bakabilirsiniz
Nesibebusra Solomom kanguru ariyorum yenidogan aparatli. nbdiler instagram hesabim, satmak isteyen olursa bekliyorum :)
Sevil Asligibi almak isterim hangi sehirdesiniz kargo ucreti ne kadar olur biliyomusunuz. Size odemeyi nasil yapicam.
Egelmen33 Bendede sevibebe sling var yenidogan 10 kiloya kadar hic kullanmadim kutusu ile duruyor 70 tlye satıyorum
Zynphlvn Egelmen33 zynphlvnn buradam benimle iletişime geçebilirmisin acaba almayı düşünüyorumda satılmadıysa🤗
MerveCinarKaya MomTubamom evet Gmail ama gitmemiş boyut büyük dıye herhalde . Dolap uygulamasını kullanıyor Musun ve ya gardrops
Dnz13 2paket slleepy 1 numara bez var bide kiraz çekirdekli reflü yatağı deneme amaçlı kullandık kutusuyla kaldırdım duruyor