Melekler KoalasMom Valla bende öyl eşim bile biraz kilo al diyor önceden demezdi hiç yaza doğru kesecegim memeden gören nasıl zayıfsın diyor sinir oluyorum
Mom5 Melekler sagliginiz yerindeyse neden kesiyorsunuz memeyi yemenizi cogaltin madem herkes sutum gelsin diye ugrasiyor daha kucucuk yasindan sonrq kesin bari
Deletedmom_29 Melekler emzirdiğimiz için mi kilo verdik bilmiyorum ama 5 ayda ben hamilelikte aldığım 14 kiloyu verdim🤱🤱 nasıl oldu hiç anlamadım ☹️ şu an süt yumurta diyetindeyim diyetim bittiğinde kilo alma çalışmaları başlamam lazım
Cgdmltr93 Aytenkrktn süt yapan herşey gaz yapıyor mercimek bulgur soğan sarımsak. O Yuzden yicez ama kimyon çayı kimyon tğketicez
Canann38 Melekler Aynen öyle hamile olmadan öncede zayıftım şimdi emziriyorum daha da zayıflıyorum bunada şükür 😅
peksokomelli yavrukussss çok yemekle ilgisi yok demek istedim tabiki 😂 hamburger de yeseniz mercimek de yeseniz sütün miktarını etkilemez der uzmanlar
ilahiyatci_Mom Cgdmltr93 maltı bıraktım bir ay tükettim inanır mısınız doğum kilom 89du bir hafta sürmeden 61-62 arasında düştüm malta başladm 68 yaptı beni hemen bıraktm belki de tüketmeseydm bende eski halime hızlı girizgah yapmıstm
Mina_momy Melekler bizimde süt alerjimiz var hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi de bol bol emiyor maşallah kızım 21 kilom gitti 57 kiloyum tahta gibi oldum ama ben yine iyiyim sana göre 7 kilom daha gitse kaybolurum heralde 🥺😁
3children1mom ilahiyatci_Mom 😂😂 Ay bende almışım tartıldım bugün psikolojim bozuldu valla birde peşpeşe doğum yaptim tam emzirmeyi bıraktım öğrendim ki hamileyim 🥴
ilahiyatci_Mom 3children1mom yaaa hakkınızda hayırlısı olsun hiç üzülmeyin diğer bebkten sonra sıkı bir diyetle hepsi hallolur😊
3children1mom ilahiyatci_Mom 3 ay kaldı ek gıdaya geçmeme o zaman arkadaşımla karar aldik bakalım hangimiz daha önce verecek diye 😂😂