Melekler Ay kızlar 50 kg oldum ya kilo almak istiyorum ama meme ağzından çıkmıyor 14 aylık kızımın siz neler yapıyorsunuz
3children1mom ilahiyatci_Mom 😂😂 Ay bende almışım tartıldım bugün psikolojim bozuldu valla birde peşpeşe doğum yaptim tam emzirmeyi bıraktım öğrendim ki hamileyim 🥴
Miraaayadeee ilahiyatci_Mom sut olmasi icin yapıp faydasını gördüğünüz bisey varmı bende aynı dertten muzdariibim😔
ilahiyatci_Mom peksokomelli ya biliyrm bunu akısına bıraktm o zmn gerçekten süt felan kalmadı bu kezde vicdan yapıyorm ekstra olarak seyler tüketiyrm yemek porsiyonum eskisi gibi sabit ama misalen malt içecek boza duy kurusu hosaflar kuru üzüm vb tarzda seyler tüketyrm
Melekler Portakal bünye meselesi canm valla herşeyi yiyorum da süt oluyor hemen gidiyor bana kalmıyor
Omertugra20 Melekler emzirmek kilo verimini hizlandiriyor cunku gunde 700 kaloriye kadar fazladan harcatiyor ama ben dogumdan sonra 2 hafta icinde aldigim tum kilolari vermems rağmen geri aldim nasilmi surekli tatli yiyerek 😂😂😂
Melekler KoalasMom Valla bende öyl eşim bile biraz kilo al diyor önceden demezdi hiç yaza doğru kesecegim memeden gören nasıl zayıfsın diyor sinir oluyorum
Cgdmltr93 ilahiyatci_Mom boza mükemmel kilo aldırıyor malt içeceklerde öyle. Stres yapmayın bol su için. Protein alın bol bol tavuk et. Bulgur pilavı soğan yiyin hem kilo yapmaz hem süt yapar
peksokomelli ilahiyatci_Mom bunun yerine rahat olun. Normal yemeğinizi yiyin, gerisi geliyor merak etmeyin. Benim hep az gibiydi sütüm, yemek yemediğim günler de oldu. 11. Aydayım hala emiyor çok şükür.
birfincantuzruhu Melekler süt alerji var diyet yapıyorum bi yandan da emziriyorum her geçen gün kilo gidiyor 🤷♀️
ilahiyatci_Mom Cgdmltr93 maltı bıraktım bir ay tükettim inanır mısınız doğum kilom 89du bir hafta sürmeden 61-62 arasında düştüm malta başladm 68 yaptı beni hemen bıraktm belki de tüketmeseydm bende eski halime hızlı girizgah yapmıstm
Canann38 Melekler Aynen öyle hamile olmadan öncede zayıftım şimdi emziriyorum daha da zayıflıyorum bunada şükür 😅