132420 Silao ne hikmetse bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz benim kaynanam 7 çocuk büyütmüş hepsini salmış sokağa 😀 bende aynısını yapcak halim yok yani
Mucizem_0809 132420 hemdee çoook ay geçen eşim götürdü 3 saat orda kaldı yavruma bir lokma çıkarıp bişe vermemiş uyutmamış gelmiş e bakabiliyolarmı diyo sinir ediyo beni
1anne1bebe 132420 bu inciler de kayınvalidem den *çorap giydir *üstüne yorgan ört *dolaptan bişe verme midesini üşütür *emsin daha kendi kendine bırakır (not : 26 aylık daha bırakmadı)
Nursma 132420 Nursima sen daha konuşmuyor musun kızım? 😁 Kızım 15 aylık bu arada birkaç kelimesi var söylediği onlarla konuşurken de nene dede falan der ama napıyosun dediğinde cevap bekliyor çocuktan 😁
Ensar-und-mutter Nursma iyiyim babanne bulaşıkları yukadım bize de çay koydum geldim demeli hiçim öğretmedin anası🤣
Berenniimmmm 132420 ben çocuklarıma hiç ayrı yemek yapmadım herseyi verdim hiç bişey olmadi ☺️ İkincisi de aman kızım çocuğumuza dikkat et iyi bak (sanki ben kendi çocuğuma bakmayacagim)