Cicekimftm 132420 3 bebegimede dogumdan sonra ısrarla vermem icin konustu,bikmadan. “ben mücahide(eşim)hem mememden süt verdim,hem pirinç unundan mama yaptim” yemin ederim 6 ay bunu tekrarladı ısrarla. Heryerde,her sartta nedense 6 ay sonra susuyor 😂😂
Aysedurubenveniste Cicekimftm yeminle aynı benimki de öyle. Hastanede başladı mama verelim demeye. Ki sütüm de var he. Sadece doğal olarak ilk defa emzirirken zorlanıyorum o kadar. Kızım da asla biberon emzik mama falan almadı. Şimdi 7 aylık ek gıdaya geçti de sustu mama konusunda🙄
Alpyas kahvekokusuu ay hepsi aynı demekki benimkide mama yedinmi oğlum aç bak yicem diyo nasıl diyosa artık küçücük bebe bi onla konuşuyo
Merve1134 Cicekimftm benimki de ayni doymuyor mu mama alalım hangisini alım mama alım mama.delisi kadın
3children1mom 132420 💥Sen yiceksin ki süt olsun diyet yapacağım diye çocuğu aç bırakma 🙄 💥soğuk biseyler yiyip içme çocuğun karni ağrır 💥Ver biraz dizimde sallayim( sallamayı sevmem) 💥Çocuğu soyda beraber banyo yapalım 🤦🏻♀️ 💥40ı çıkmadan damağına yemeğin suyundan sür ki damağı alışsın (bulgur pilavı bile yedirmeye çalıştı) V.s v.s ……………. ..
EET kahvekokusuu aynı mama veriorum ağlıyo sonra doymadımı acaba bi dahamı versek demiyormu halbuki peşine ben emziricem uyucak zaten
cizgigozlum Kaymaklı püsküüüüt ye süt yapar yer gibi yapıp hepsini sobada yaktım neden boş yere paketli gıda yiyeyim 😂 Doğum yapalı 2 gün olmuş göğüs ucum yara kızım sarılıktan göz açıp ememiyor ememedikçe süt gelmiyor başladı başımda şey demeye “ aa ben doğum yapınca mememi bir açardım karşıya süt fışkırırdı” tazyikli sütün iyi bir şey olduğunu zannediyordu.Tazyik sorunu bende de var bir gün açtım karşıya fışkırdı bak dedim ben de fışkırtıyorum artık şöyle bir baktı mosmor oldu 😂
InciLiya12 cizgigozlum ay benimki aklima geldi 😂yok esimi emzirirken bi gögsümü verirken ötekini tutuyodum akmasin sütüm diye 😂 cok süt geliyormus dedim gelse bile demekki hic yaramamis. ilk 1 ay tek 250 gr almis esim benim oglumda 1200 gr kilo aldi 1 ayda dedim ondan sonra dahada birsey demedi. Benim sütüm az geliyor diye yok sende annelik duygusumu yok sütün az geliyor diyodu
Asyacsr cizgigozlum banada kayinvalidem süt gelmiyo galiba demişti artık sinirolmaya başlamıştım nasıl gelmiyo anne ya diyip yüzüne sutu fışkırttim son raddeye kadar getirmişti 😂
Silao 132420 zaten ona göre onun çocukları beşiğe koymuş yemek yapmış bi gelmiş içeri hepsi 10 yaşında hiç sıkıntı çekmemiş 🤪
132420 Silao ne hikmetse bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz benim kaynanam 7 çocuk büyütmüş hepsini salmış sokağa 😀 bende aynısını yapcak halim yok yani
cizgigozlum “Biz hep öyle yaptık bir şey olmadı” canına yandığımın karısı ben de böyle yapıyorum dememek için zor tutuyordum kendimi
Mora Çocuk mikrop görsün az bırakta. 🙄 evini b.k götürüyor bıraksam çocuk mikrop değil koloni görecek 🤔😂
cizgigozlum Bir de her şeyi abartma huyu vardır.Gençken k.pederi eşimin görümcemin bezlerini alırmış kendi boyuna kadar elini yükseltip tam bu kadar koliyle bez alıyordu diyor.Yine kaymaklı püsküüütü elini yine yükseğe çıkararak bu kadar koliyle alıyordu diyor hee diyip gülümsüyorum o kadar kocaman koli var da sanki 🙄 Bir gün kızımı severken şey dedi deden sana kocaman koliyle bez almış getiricem bir getirdi içinde 42 tane bez olan 1 paket bez hı dedim koliyleymiş gerçekten hayır yani alma biz muhtaç değiliz ama alacaksan da abartma😂