anneadayi06 132420 yelek giydir sırtı ince. Çorap giydir ayakları üşür . Uuuu al şunu gı hiç durmuyor ne arsızımış 😂😂😂😂😂
Mucizem_0809 132420 geçen anneme bırakmıştım işim vardı gelmiş diyo e çocuğu aradın mı duruyomu ağlar o yoo dedim gayet güzel duruyo oynuyo babamla diye hee annende var tabi güzel bakar lan hayırdır yani senden güzel bakıyo tabi doyuruyo temizliyo uyutuyo
132420 Silao ne hikmetse bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz benim kaynanam 7 çocuk büyütmüş hepsini salmış sokağa 😀 bende aynısını yapcak halim yok yani
Mucizem_0809 132420 hemdee çoook ay geçen eşim götürdü 3 saat orda kaldı yavruma bir lokma çıkarıp bişe vermemiş uyutmamış gelmiş e bakabiliyolarmı diyo sinir ediyo beni
1anne1bebe 132420 bu inciler de kayınvalidem den *çorap giydir *üstüne yorgan ört *dolaptan bişe verme midesini üşütür *emsin daha kendi kendine bırakır (not : 26 aylık daha bırakmadı)
Nursma 132420 Nursima sen daha konuşmuyor musun kızım? 😁 Kızım 15 aylık bu arada birkaç kelimesi var söylediği onlarla konuşurken de nene dede falan der ama napıyosun dediğinde cevap bekliyor çocuktan 😁
Ensar-und-mutter Nursma iyiyim babanne bulaşıkları yukadım bize de çay koydum geldim demeli hiçim öğretmedin anası🤣