P_M_A 132420 emzik verme boş boş çekiyor yazık meme reddi var her emzirdiğimde yiyi mi he nasıl silikon ucla mı he niye normal tutmimi yok vah vah vah , E bu cocuktur 1 yudum yer yatar 1 yudum yer yatar bunları gün içinde 20 defa kullanır 🤦🏻♀️
gulcanm 132420 boş ver canım ya verme herkesin kendi evladı çok istiyorsa yapsın bş tane😂😂 ben öyle diyorum annesi bana yapın bş tane daha dedi kızım 8 aylık daha babası babaanneme dedi patladım en son isteyen kendisi yapsın bana bir tane yeter dedim 😂😂
Waffle 132420 Ahahahah :D diyecek soz bulamiyorum bide sey vardi oglu (kocam) 6 aylikken tuvaletini soyluyormis inanabiliyor musun
arkeologolcam Waffle Ay okuyunca resmen yuh diye bağırdım istemsizce😂😂Bu nasıl bi yalandır yarabbim sallamanında bi sınırı olur😂😂😂
yareninannesii 132420 “ağrısı var bu çocuğun dudakları baloncuk olmuş bizim oralarda öyle derler ağrısı var ağrısı ” 🤦♀️
Waffle arkeologolcam koskoca kadin size yalan mi soyleyecek siz ne demek istiyorsunux :D Yapmis iste kadin yapmis siz yapamiyorsunuz tabiii
Bayansoylu 132420 kopar oğlum annenin göğsünü sanki kopunca çok iyi olacak mutlu olacaklar tövbe yarabbi
civcivoz 132420 bir leğene üç kaşık koymuşum ( bunu doğu şivesiyle okuyun😂) bebegimde süt alerjisi var bana makarna salatası yapıp getirmişti yiyemem çocugun alerjisi var ya anne dedigimde ÇOK DEĞİL BİR LEĞENE ÜÇ KAŞIK KOYMUŞUM dedi o gün bugündür eşimle aramızda espri olarak kaldı bişey oldu mu bir legene üç kaşık koymuşum der güleriz 😂😂😂
arkeologolcam Waffle Hahahahaha doğru bi o becerekli biz beceriksiziz çocuklarımıza 6.ayında tuvalet eğitimi vermiyoruz😂😂
Miroveannesi 132420 yedigi seylerden tattirmaya calsiyor. Oglum 4 aylık. Gecen pekmez vercekti vermiyorum daha dedim . Sonra diyor ki oğluma sen benle kalsan neler yediririm bunlar sana bisi vermez😒