gulcanm 132420 şaka bir yana da masumlara yazık ya hiç mi acımaları yok.. Ben çalışamıyorum şuan sırf kızım biraz büyüsün benim elinde büyüsün diye ona vermek aman aman Allah korusun bakıcı daha cazip geliyor 😂 annem yanımda olsaydı ona verirdim ama o da memlekette
132420 gulcanm benim kaynanamda kızımı ıstiyor kalsın bizde diye yemek yedirmeye çalışa tamam dicem oda yok 😃😃 1 yaşında kızım hareketli yediremiyor ki
kahvekokusuu Merveyasarkemal benim öyle aktığı halde diyordu bende bi gün yaklas bakıyım yok galiba cidden deyip yüzüne fiskirttim 😂😂 bide 7 aylik oldu cok istahli bebeğim 2tabak yemek yese doydum demez hep ister kaynanama kalsa ben cocugu ac birakiyorum ondan böyle 🤦♀️
Merveyasarkemal kahvekokusuu ayyy aynı benimki😂 bide benim bebek emzik kullanmadı parmak emerdi aç bu aç derdi. Ayyy çoçuğum sürekli su içirmeye çalışırdı. Reçel verirdi ağzına daha 2 aylıkken zorla elinden alırdım 🤦♀️ en son kek hamuru vermeye kalkmıştı. Sonra da bana kızmıştı sen hiç bişey vermiyorsun bişe Olmaz ver diye 🤦♀️🤦♀️
Esilanin_annesi12 132420 biz neler cektikte bi yandan kaynana kayinbaba bi yandan cocuk simdiki gelinler rahat🤣🤣🤣🤣
Waffle 132420 Ahahahah :D diyecek soz bulamiyorum bide sey vardi oglu (kocam) 6 aylikken tuvaletini soyluyormis inanabiliyor musun
gulcanm 132420 boş ver canım ya verme herkesin kendi evladı çok istiyorsa yapsın bş tane😂😂 ben öyle diyorum annesi bana yapın bş tane daha dedi kızım 8 aylık daha babası babaanneme dedi patladım en son isteyen kendisi yapsın bana bir tane yeter dedim 😂😂
ugursuzsafiye 132420 babasii nasilda seviyor babasi yiyodur gotunu basini babasi tutar babasi nasilda bakiyordur BABADA SABAH AKSAM PUBG DE.. 🤦🏻♀️
Meflug 132420 bebeğimle ilgili karışamaz. Söz söyleme lüksü de yok ama sık sık ben sana kaynanalik yapmıyorum 🤣 sanki yapabilecek gibi🤣
P_M_A 132420 emzik verme boş boş çekiyor yazık meme reddi var her emzirdiğimde yiyi mi he nasıl silikon ucla mı he niye normal tutmimi yok vah vah vah , E bu cocuktur 1 yudum yer yatar 1 yudum yer yatar bunları gün içinde 20 defa kullanır 🤦🏻♀️