tardis 132420 onun da büyük bebişi var o taşınmıyor malesef (büyükanne) annesine bakıyor 🤷 ama her gün de beklenmez ki insan. Sırf gidelim diye en sevdiğimiz yemekleri yapıyor. Çakkaaaalllll😂
Yagmursonrasitoprakkokusu tardis başka zaman doktordan çıkmaz ama ben bebeğim için doktor şunu dedi dediğim zaman aman doktor ne anlar boşver eskiden öyle miydi der 😂😂
Mom727373 132420 öyle öyle 😄 ama yazılanlara bakıyorum da ben yine iyiyim benimki sağolsun benim baktığıma bahane bulmaz
Merve1134 Cicekimftm benimki de ayni doymuyor mu mama alalım hangisini alım mama alım mama.delisi kadın
Yagmursonrasitoprakkokusu 132420 valla aklıma ne takılırsa bakıyorum zaten. Teknoloji gibi bi nimet var neden değerlendirmeyelim 😂
Nevolizm 132420 öyle deme bacım o kadar laf sonuçta bir kulağımdan girip diğerinden çıkmıyorki maksat sonunda ben bişey demim diye oda 😁😁😁…
Mutluluk 132420 oğlum besikteyken sürekli şöyle konuşur Babannemm almadılar mi bunlar seni attılar mi buraya konusmadilar mi seninle… Sanki sabahtan beri çocuk orda aç altı pis bir şekilde yatıyor
cizgigozlum Mutluluk off yemin ederim aynı laff biri hesabıma girip bunu da yazmış sandım ohaa noktası virgülüne kadar aynı cümle
132420 Sadiye1 oğullarını aldık çünkü 😀 kaynanam bizdeyken ben hastalanırım kesin o gün kaynanamda hastalanır kendi kızı dedi kıskanıyor diye😀😀