tardis 132420 aç bu çocuk aç Memeni çekme damağı düşer (o ne demekse) Günlerdir gelmiyorsunuz torunumu özlüyorum (halbuki evde henüz 24 saat geçirememişizdir)
My_son 132420 keske mama verseydin sutun ne faydasi olcak ! Emmeyle doymaz ki ( cok ciddiyim) gorumcenin oğlunun bi bezi var löp löp bunun bezi bos ki Aaaa seyi de kucukmus bu oglanin 🙄
tardis 132420 onun da büyük bebişi var o taşınmıyor malesef (büyükanne) annesine bakıyor 🤷 ama her gün de beklenmez ki insan. Sırf gidelim diye en sevdiğimiz yemekleri yapıyor. Çakkaaaalllll😂
Yagmursonrasitoprakkokusu 132420 her şeye de internetten bakmayın, bizim zamanımızda internet mi vardı ne güzel büyüttük sizi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂
tardis Yagmursonrasitoprakkokusu aynen😭 hep aynı laflar. Doktor ne bilir ki? Herşeye internetle karar veriyorsunuz! Saçma sapan şeyleri okumayın🥴
Yagmursonrasitoprakkokusu 132420 valla aklıma ne takılırsa bakıyorum zaten. Teknoloji gibi bi nimet var neden değerlendirmeyelim 😂
Yagmursonrasitoprakkokusu tardis başka zaman doktordan çıkmaz ama ben bebeğim için doktor şunu dedi dediğim zaman aman doktor ne anlar boşver eskiden öyle miydi der 😂😂
Mom727373 132420 öyle öyle 😄 ama yazılanlara bakıyorum da ben yine iyiyim benimki sağolsun benim baktığıma bahane bulmaz
Merve1134 Cicekimftm benimki de ayni doymuyor mu mama alalım hangisini alım mama alım mama.delisi kadın