hypatia Denizkizimm ilerleyen zamanda göz bebeğinin etrafında göz renginden daha açık renk halka oluşursa açık renk oluyor genelde gözler :)
hypatia yagmur19_ renkli göz sanırım kuşak atlıyor. Benim annem de esmer mesela biz de anneanneme çekmemişiz annem de. Ama gel gör ki torununun çocuğu çekti 🤷♀️
ppzeynep yagmur19_ Gri, kahve, ela tonlarındaysa bu saatten sonra maviye dönmesi çok zor, zannetmiyorum. Bizim de maviydi, elaya, sonra da açık kahverengiye döndü. Benim gözlerim 1 yaşıma kadar maviymiş. Sonra ela olmuş, bayağı yeşili bol bir ela.
birboncukannesiiii yagmur19_ benm gözler kahve eşimin ela. Bebemiz mavi 🤣 ha döndü ha dönecek derken 4ay oldu resmen mavi 😂 kayınpedere çekmiş benim kız
yagmur19_ birboncukannesiiii Gercekten sans galiba😂 eşime aşık birisiyim cok benzesin istedim asla ![benzemedi😂😂😂
Aselask34 yagmur19_ 9 ay boyunca maviydi sonra açık ela bal rengi gibi oldu şu an 8 yaşında giydiğine göre değişiyor genelde bal ama yeşil de olabiliyor üzerindeki renge göre😂
birboncukannesiiii yagmur19_ benim kız eşimin aynısı sadece gözler tutmadı. Babası mavi abisi yeşil kendi ela gözlü. benim sülale norml bildiğimiz kahve 😂😂 bakalım 2. Nasıl olcak
17112020 Ilk oglum gri gibi bulanik renkliydi 3 aydan sonra tam hatrlamiyrm ayini maviye dönmeye basladi koyu maviden su an baya mavi oldu acik koyu arasi …ikincisi hep kahveydi..ucuncu bebeğim de gri gibi bulanik doğdu su an yesile donuyor gibi 2.5 aylik ..belki ela belki acik kahve de olablr sonradan bakalim…yani bnve mavi doğan koyulaşıyor ama koyu dogup acılanlar renkli olabiliyor
minnosizmmm yagmur19_ benim gözüm kahverengi eşimin değişim bal rengi ve yeşil arası kızımınsa koyu yeşil orman yeşili gibi ama ilk doğduğunda griydi yaşına girmek üzere şuan ❤
Denizkizimm yagmur19_ resssmenn aynısını yaşıyoruz 😂 bir umut gözlerdeyim mavi olmaz ama en azından biraz renkli bir şey olsun 😂
yagmur19_ Denizkizimm hahaha isin garibi esim sarışın mavi göz bir de 😂 ne yapalim benim oğlumda annesine benzemek istemiş 😂
dunyaninenguzelkokusu yagmur19_ 10 aylık hala tam oturmadı gözleri . kıyafetii ve ışığa göre değişiyor bazen kahve , bazen ela bazen gri gibi bende anlamadım 🤷
birfincantuzruhu yagmur19_ koyu mavi doğdu açıldı şuan 2 aylığına bildiğin mavi😬😂 sonra nolur bilmem 😂