yagmur19_ Bebeğinizin göz rengi 2. Aydan sonra açılan var mı? Bazı postlarda maviye bile döndü yazanlar var 🙄
basaktpe12 yagmur19_ bizim kapalı maviydi 2aydan sonra döndü kahverengi oldu 6ay son derler göz rengi değişimi için
tospikannesii yagmur19_ 5.5 aylığa kadar açık maviydi, sonra bir iki gün içinde yeşile döndü, şuan yeşil göz rengi 6 ay 11 günlük oğlum ☺️
hypatia yagmur19_ doğduğunda siyaha yakın bir lacivetti giderek açıldı şuan mavi gri yeşil arasında gidip geliyor 9 aylık
yagmur19_ Busegokce mavimiydi😂 eşimde mavi baya açık rengi kardesleri de. Hepimiz mavi olur diye bekledik griydi kahve oldu ışıkta ela gibi diyoruz sağlıklı olsun tabi ama mavi beklemedik değil 😁
Busegokce yagmur19_ Genetik oysa🤭 Evet bayağı maviydi genel olarak tüm bebeklerin göz rengi mavi olarak doğarlarmış ama bizde ela gibi kalmasını bekledik. Aile de olunca. Baktık 6 ayda kahvrengi bal rengi gibi bir durum oldu, devam🤭 Ama tabi açılıp supriz yapmazsa😬
ppzeynep yagmur19_ Gri, kahve, ela tonlarındaysa bu saatten sonra maviye dönmesi çok zor, zannetmiyorum. Bizim de maviydi, elaya, sonra da açık kahverengiye döndü. Benim gözlerim 1 yaşıma kadar maviymiş. Sonra ela olmuş, bayağı yeşili bol bir ela.
yagmur19_ basaktpe12 Kahve nasıl dönüyor hic sanmıyorum bana döner belki dediler burda görünce şaşırdım 😐
yagmur19_ tospikannesii sizin ki normal aslında açık renk dogup koyulaşan cok 😂 ama koyu dogup açılan etrafımda kimse yok. Burda gördüm maviye döndü diyen sasirdim sans 😂
birfincantuzruhu yagmur19_ koyu mavi doğdu açıldı şuan 2 aylığına bildiğin mavi😬😂 sonra nolur bilmem 😂
hypatia yagmur19_ bu 2 aylıkken [url=https://hizliresim.com/jUJLgF] bu şimdi [url=https://hizliresim.com/DpINx6]
[silindi] yagmur19_ Benim kızımın göz rengi ilk 3 ay kahveydi sonra açıldıkça yeşile döndü şuan yeşil eşim ve kayınvalidemin gözleri yeşil benim kahverengi genetik bence göz rengi şuan kızım 13 aylık
Denizkizimm hypatia oyy yerimm maşallah sana kuzum. Benim bebeğimde koyu renk başladı inşallah açılır babamız mavi gözlü 🙏
hypatia yagmur19_ yok :) en yakın kişi benim kendi anneannemin gözleri o kadar. Hatta eşim arap kökenlidir 😂
Elifbade yagmur19_ bebeğimin koyu maviydi açık mavi menekşe rengi gibi suan bakalım öyle kalacak mı dr kalır büyük ihtimal dedi ama 🤨☺️
yagmur19_ hypatia Sans demekki. Benim eşimin tarafı hepsi mavi gözler sari saclar. Gel gor ki oğlum kahve rengi sac kahve göz 😁
hypatia Denizkizimm ilerleyen zamanda göz bebeğinin etrafında göz renginden daha açık renk halka oluşursa açık renk oluyor genelde gözler :)
hypatia yagmur19_ renkli göz sanırım kuşak atlıyor. Benim annem de esmer mesela biz de anneanneme çekmemişiz annem de. Ama gel gör ki torununun çocuğu çekti 🤷♀️
Denizkizimm yagmur19_ resssmenn aynısını yaşıyoruz 😂 bir umut gözlerdeyim mavi olmaz ama en azından biraz renkli bir şey olsun 😂