Ygz30 Biz 15 aylık olucaz.Doğduğunda yeşildi hafid mavilik vardı.Sonra maviye dah yakın oldu.Sonra yeşil şuan yeşil gözlü ve sarışın hatta saçları bazen turunculu gibi inaşşqh değişmez daha🐥🐥🐥🐥annem yeşil gözlü babaanneside biz kahve
birfincantuzruhu yagmur19_ yookk ben kahve eşim yemmmyeesill 😂 kayın babam mavi görümcem yeşil kaynanam ela amcamlar falan mavi bi bende yok babamla😂
balkabagianasi yagmur19_ yok lacivertti 3 aydan sonra sanırım açıldıkça açıldı hatta yeşil giyince yeşile dönüyor 🧚♀️ Kaynımın gözleride öyle hamileyken çok imrenerek bakardım benzesin diye 🤭
yagmur19_ Denizkizimm hahaha isin garibi esim sarışın mavi göz bir de 😂 ne yapalim benim oğlumda annesine benzemek istemiş 😂
yagmur19_ birfincantuzruhu sizin iki tarafta acıkmış normal o zaman😂 benim sadece esim tarafi mavi gözlü
yusufumyasemin yagmur19_ bende merak ediyorum 2 ayımız bitti grimsi çok koyu yeşilimsi ama kahveye dönme ihtimalide var benim gözümde yeşil hamgi renge dönecek merak ediyorum tabiki hangisi olursa olsun sağlıkla olsunda insan merak ediyor yani☺️