Eslinaa Efemm zumba yapmadan sadece mekik çeksem işe yarar mı acaba ? Bide ben mekik çekerken göbeğimden çok boynum ağırıyo ben mi yapamıyorum acaba 😁
minnosvetontis Eslinaa sporsuz gitmez eski kilomdayim gibek duruyo esiden de fitt degildim a bu yumusaklik canimi sıkiyorr spor sart 🙄
Eternity Eslinaa Egzersiz :) Chloe ting egzersizlerini öneririm, önce sonrası fotoğrafımı çektim, 2 haftada ciddi bir sonuç var, benim normal oldu doğumum fakat karantina göbeği yapmıştım 🤣 Istersen özelden atabilirim fotoğrafları
Eslinaa Eternity yaa o egzersizleri yapabilen net bordo berelidir 😂😂 beni mafetti o yarım yamalak yapabiliyorum onu yinede fayda eder mi bilmiyorum eğer öyleyse yine yarım yamalak yapmaya devam ediyim 😁
3oda1salonmide Eternity yaa cidden etki etti diyecek kadar fark var mı bende şikayetciyim de göbekten
Efemm Eslinaa paylaştıgım video gunde 2 defa yap sabah aksam ilk 5 mekik sonra 10 .15.20 boyle dewam et ben bunu yaparak gobegi düzleştirdim
Eslinaa Deren_Hatun korse ilk başlarda taktım inmişti baya şimdi 3 ay oldu tekrar takmaya başladım fayda eder mi bilmiyorum. Siz ne zaman takmaya başladınız?
Eslinaa Minelx doktoruma pandemiden dolayı gidemedim 3 ay oldu sezaryen oldum ama genelde 3 ay sonra başlıyorlar acı hissedersem bırakırım diye düşünüyorum