Efemm Eslinaa mekik çekerek canım spor yaparak ewde ben ilk önce zumba yapıyorum ıssındıktan sonra vucut mekik cekiyorum sabah 20 aksam 20 gobek düzelmeye basladı
Eslinaa Efemm zumba yapmadan sadece mekik çeksem işe yarar mı acaba ? Bide ben mekik çekerken göbeğimden çok boynum ağırıyo ben mi yapamıyorum acaba 😁
Eslinaa Birceninannesi hiç mi gitmedi üzüldüm şimdi benimde eski kiloma 5 kilo kalmıştı belki bi umut diyordum. acaba günde 10 dakika platesle gider mi :)) deneyen oldu mu hiç?
Birceninannesi Eslinaa yani normalde çok belli değil ama dar kot veya tayt giydiğimde pırt diye kabak gbi ortaya çıkıveriyo😳 plates değil de fitness özellikle de alt karın hareketleri daha etkili olur diye düşünüyorum. Doğum yapalı 4 ay olmak üzere bazıları 4, bazıları 6. ayda başlanmalı diyo ben de o konuyu merak ediyorum🤔
aselimbalkizim Eslinaa ben de biiey sormuş olayım kilom güzel eksiliyo ama sezeryan göbeği duruyor onu sıkılaitırmak için mekik felan çekmeye ne zaman başlayabilirim göbek zorlayıcı hareketlere, biyerde 6 ayda iç dikişler anca kapanır diye okumuştum sanırım
minnosvetontis Eslinaa sporsuz gitmez eski kilomdayim gibek duruyo esiden de fitt degildim a bu yumusaklik canimi sıkiyorr spor sart 🙄
Eternity Eslinaa Egzersiz :) Chloe ting egzersizlerini öneririm, önce sonrası fotoğrafımı çektim, 2 haftada ciddi bir sonuç var, benim normal oldu doğumum fakat karantina göbeği yapmıştım 🤣 Istersen özelden atabilirim fotoğrafları
Eslinaa Eternity yaa o egzersizleri yapabilen net bordo berelidir 😂😂 beni mafetti o yarım yamalak yapabiliyorum onu yinede fayda eder mi bilmiyorum eğer öyleyse yine yarım yamalak yapmaya devam ediyim 😁
3oda1salonmide Eternity yaa cidden etki etti diyecek kadar fark var mı bende şikayetciyim de göbekten
Efemm Eslinaa paylaştıgım video gunde 2 defa yap sabah aksam ilk 5 mekik sonra 10 .15.20 boyle dewam et ben bunu yaparak gobegi düzleştirdim
Eslinaa Deren_Hatun korse ilk başlarda taktım inmişti baya şimdi 3 ay oldu tekrar takmaya başladım fayda eder mi bilmiyorum. Siz ne zaman takmaya başladınız?
Eslinaa Minelx doktoruma pandemiden dolayı gidemedim 3 ay oldu sezaryen oldum ama genelde 3 ay sonra başlıyorlar acı hissedersem bırakırım diye düşünüyorum