Selen92 Woody canım sen bu konuda bilgilisin yorumlarını görüyorum hep, bende almayı düşünüyorum şu an cybexin z tam yatışlı kullanıyorum, ama oğlum 8 kg un üzerinde ne önerirsin 9-36 kg olanlardan yardımcı olur musun
Woody Selen92 9 36 hiç bakmadım. Bence siz de bakmayın. Kilo aralığı fazla oldugu için güvenilir olmuyormuş. Çok rahat olacagını da düşünmüyorum.
Selen92 Woody peki canım şu nasıl Besafe Izi Comfort X3 Oto Koltuğu, Grup 1, 9-18Kg, Siyah/Gri https://www.amazon.com.tr/dp/B07CN57CN4/ref=cm_sw_r_cp_api_i_5NV4MBFNC9B4PVF9V26R?_encoding=UTF8&psc=1
Woody Selen92 bunun yerine dönen modele bakabilirsiniz. 2700 2800 civarı oluyor o da..en az 1 yaşa kadar basınç nedeniyle ters gitmesi öneriliyor çünkü. Hatta Amerika 2 yaşa kadar zorunlu tutmuş
Planetree Woody dönebilen modeli en düşük 5200 e var.Fiyatları çok yükselmiş.Ebebek de trendyolda falan 7 küsürdü en son baktığımda
Eftalyaninannesi Planetree ben besafe izi comfort x3 aldim amazondan indirimde 2800 e hemde ☺️Kesinlikle tabsiye ederim
Tuana21 Mysunshines17 Oto koltuğunu kullanamadiginiz kilo ya da yaşa gelince yükseltici alıyorsunuz. İzofiksli alırsanız sabitlemesi daha güvenilir olur. Yukselticiyi arabanın koltuğuna aparatlarindan monteleyebilirsiniz. Arabanızın emniyet kemeri ile de bebeğinizin düşmesini engelleyebilirisniz . Yukseltici oto koltuğundan ayrı ve bağımsız.
Kuzeybabyy zeynepzeze merhaba aynı koltuğu kullanıyoruz haftada bir koltuğu tekrar sağlamlaştırıyoruz sağa sola sallanmaya başlıyoe o alttakı kemer sımıştırma yerinden gevşeme yapıyor galiba sizde böyle bir şey oldu mu acaba