Woody Planetree Hangi modeli düşünüyorsunuz? Özellikle 1 yaşından küçükler için 360 derece dönen modeline bakmanız lazım
Planetree Woody besafe izi comfort x3 düşünüyoruz.9-18 alıcaz normalde 360 derece dönebilen modelini alıcaktım ama 18. Aydan sonra sanırım yeni bir koltuk almamız gerek 18/36 bu yüzden 7500 vermek mantıklı gelmedi.Ama 36 aya kadar tek bir koltuğu kullanabilseydi tercihim kesinlikle 360 derece dönebilen modeli olurdu.Ama hala kararsızım 😆
Tuana21 Besafe Izi Turn I-Size Oto Koltuğu kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Yatış pozisyonu, koltuğun yüksekliği ve 360 derece dönebiliyor olması işlevselliğini arttırıyor. Iç minderleri sayesinde de aşırı konforlu.
Planetree Tuana21 modeli 18 aya kadar kullanabiliyorsunuz değil mi?Sonrasında 18-36 modelini mi almamız gerekiyor? Dediğiniz modeli almayı düşündüm ilk başta ama sonra 18 aya kadar kullanabileceğimi öğrenince 7500 vermek yerine izi comfort x3 mü alsak dedik.Yani kararsızım çok iki model arasında
Woody Planetree dönen modeli amazonda 2700 civarıydı Bir de 18 kilo 18nay kilosu değil ki.. 4 yaşa kadar kullanılır en az
Tuana21 Planetree Ben trendyoldan 3600 e almıştım. Fiyat karşılaştırması yaparak alın derim. 18 kiloya kadar kullanılıyor bu da aşağı yukarı 4 yasa tekabül ediyor. Sonrasında yükseltici oto koltuğu alıp devam edebilirsiniz . Ki zaten o dönemlerde sizi modelleyecegi için oto koltuğu yerine yükselticiye oturmayı kabullenmesi daha kolay oluyor
Planetree Woody yaa ben onu 18 ay olarak düşündüm 😆 youtube da videolarını falanda izledim ama dikkat etmemişim demek ki.Teşekkürler 🌸
Selen92 Woody canım sen bu konuda bilgilisin yorumlarını görüyorum hep, bende almayı düşünüyorum şu an cybexin z tam yatışlı kullanıyorum, ama oğlum 8 kg un üzerinde ne önerirsin 9-36 kg olanlardan yardımcı olur musun
Medusafer Planetree biz kullaniyoruz çok memnunuz çünkü dışarıyı gorebiliyor ve rahat yolculuk ediyoruz
Mysunshines17 Tuana21 Yukselticiyi tam olarak.nasil kullaniyorsunuz açıkçası çok duydum ama bilgim yok detaylı oalfak yani aynı koltuğa mi monte ediliyor ,koltuk kilo olarak küçük gelmiyor mu o zaman
Tuana21 Mysunshines17 Oto koltuğunu kullanamadiginiz kilo ya da yaşa gelince yükseltici alıyorsunuz. İzofiksli alırsanız sabitlemesi daha güvenilir olur. Yukselticiyi arabanın koltuğuna aparatlarindan monteleyebilirsiniz. Arabanızın emniyet kemeri ile de bebeğinizin düşmesini engelleyebilirisniz . Yukseltici oto koltuğundan ayrı ve bağımsız.
Kuzeybabyy zeynepzeze merhaba aynı koltuğu kullanıyoruz haftada bir koltuğu tekrar sağlamlaştırıyoruz sağa sola sallanmaya başlıyoe o alttakı kemer sımıştırma yerinden gevşeme yapıyor galiba sizde böyle bir şey oldu mu acaba
Woody Selen92 9 36 hiç bakmadım. Bence siz de bakmayın. Kilo aralığı fazla oldugu için güvenilir olmuyormuş. Çok rahat olacagını da düşünmüyorum.
Selen92 Woody peki canım şu nasıl Besafe Izi Comfort X3 Oto Koltuğu, Grup 1, 9-18Kg, Siyah/Gri https://www.amazon.com.tr/dp/B07CN57CN4/ref=cm_sw_r_cp_api_i_5NV4MBFNC9B4PVF9V26R?_encoding=UTF8&psc=1
Woody Selen92 bunun yerine dönen modele bakabilirsiniz. 2700 2800 civarı oluyor o da..en az 1 yaşa kadar basınç nedeniyle ters gitmesi öneriliyor çünkü. Hatta Amerika 2 yaşa kadar zorunlu tutmuş
Planetree Woody dönebilen modeli en düşük 5200 e var.Fiyatları çok yükselmiş.Ebebek de trendyolda falan 7 küsürdü en son baktığımda
Eftalyaninannesi Planetree ben besafe izi comfort x3 aldim amazondan indirimde 2800 e hemde ☺️Kesinlikle tabsiye ederim