Zekimurendebizigorecekmi Semaylmz18 O bir hurafe canım .. sıfıra vurunca sanki daha gür çıkıyor muş gibi görünmesinin sebebi çıkan saçların hepsinin aynı anda çıkması yoksa aynı yani .. kendimden örnek vereyim saçlarım çok gördür ve bebekken sıfıra vurdurmamışlar .. görümcemin vurdurmuşlar ve saçları çok cılız .. bu biraz genetik bir durum anlayacağınız
Semaylmz18 Zekimurendebizigorecekmi evet bende öyle düşünüyorum yapı ve genetik meselesi. Bebeklik saçlarına kıymak hiç içime sinmiyor zaten
Oznur123 Semaylmz18 evet canım çıkıyor hatta kuaför bile sıfıra vurdurun çıkmayan yerleri çıksın demişti
Oznur123 Semaylmz18 evet canım çıkıyor hatta kuaför bile sıfıra vurdurun çıkmayan yerleri çıksın demişti
Zekimurendebizigorecekmi Semaylmz18 Bence biraz bekleyin çıkar ☺️ Bizim kızında arka saçları dökülmüştü kel di ama çıktı çok şükür ve baya da hızlı uzadı i
Minikum Semaylmz18 hep öyle olduğunu düşünmüştüm benim bebekken vurmuşlar saçlarım gür ama genetik bence kazıtmakla alakası yok ben kıyamadım bebeğime eşim çok istedi ama
Nur1126 Semaylmz18 neyle sofora vuruyorlar acaba makinayla vuruyorlarsa bi espiri olacağını sanmıyorum
Mervea ElmaliTurtamm kız gibi saçlarını bağlıyordum bir yandan iyi olmuştu ama sonrasında öyle kestirmedim saçları ilk gün ki gibi
GamzeYasir Semaylmz18 ben 40i çıkmadan vurmuştum ama gür çıksın diye değil ağırlığında altın vermek için. Gür çıkmasını sağladığını düşünmüyorum yapısal bişey o, ablam vurmadı kızının saçını sıfıra ama şuan hey maşallahı var
leylzd Semaylmz18 Ben inanmıyorum o lafa, o kadar saçını sıfıt yaptırmayan arkadaşımın bebekleri var hepsininde saçı çok güzel, anne baba da öyleyse bebekte de öyle oluyor. benim kızım 7 aylık yaptırmadım, yaptırmayıda hiç düşünmüyorum