GamzeYasir Semaylmz18 ben 40i çıkmadan vurmuştum ama gür çıksın diye değil ağırlığında altın vermek için. Gür çıkmasını sağladığını düşünmüyorum yapısal bişey o, ablam vurmadı kızının saçını sıfıra ama şuan hey maşallahı var
leylzd Semaylmz18 Ben inanmıyorum o lafa, o kadar saçını sıfıt yaptırmayan arkadaşımın bebekleri var hepsininde saçı çok güzel, anne baba da öyleyse bebekte de öyle oluyor. benim kızım 7 aylık yaptırmadım, yaptırmayıda hiç düşünmüyorum
Mervea ElmaliTurtamm kız gibi saçlarını bağlıyordum bir yandan iyi olmuştu ama sonrasında öyle kestirmedim saçları ilk gün ki gibi
nurhatun_ Semaylmz18 7 günlükken kestirdim sünnet diye, daha düzgün çıktı saçları, öyle aman aman gür olmuyo tabiki sonuöta bi bebek yani 🙂 ama şekli düzelerek uzuyo benim oğlumun önleri çok azdı doğduğunda 😄
Hazlky nurhatun_ benimde oğlum 7 günlükken kestik şimdi 3 aylık şekilsiz çıktı tepe çıktı arka ön durmuş cıkmadı😁
Sadiyealp Semaylmz18 9 aylıkken vurduk hepsi eşit şekilde uzadı ve gürleşti başta çok pişman olmuştum ama şimdi iyiki diyorum yptırmışım
nurhatun_ Nur1126 canım bilen birinin yapması daha doğru biz kuaföre yaptırmıstk 5dk bile sürmedi uyuyodu uyanmadı bile çocuk 🙂
sun88 Ben şuan kesip kesmeme arasındayım. Aylar önce aynı postu bende açmştm. Kızım 1 yaşında aşırı ince telli seyrek saçları. Kel denilecek kadar az. Etrafımda 3 kişi bebeklerinin saçlarını kesti. Ben kesmedim o 3 tele kıyamadım. Şimdi onlar at kuyruğu yapıyor. Bizimkininde yeni 5 tele çıktı işte 😁😁
Hazlky Semaylmz18 evet kızım 7 günlükken kazıttık sacını incecik çıktı 1 yaşında sıfıra vurduk gür çıktı. Not 7 günlükken saçı gür çıksın diye değil yanlış anlaşılmasın.
Mom089 Semaylmz18 ben 5.sınıftayken bitlendiydim annem sıfıra vurdu 😏 valla aynı çıktı hala seyrek saçlarım
1ana1evlat Semaylmz18 valla yaşından sonra vurduk makineyle hatta corona falan direk evde kendimiz yaptık evet daha sık çıktı boşluklar vardı doldu ben rengi koyulaşır diye korkmuştum ama öyle olmadı allahtan instagramın varsa öncesi sonrası atabilirim