zeynepzeze Bende istiyorum böyle bir şey, ama aklıma hiç bir şey gelmiyor. Umarım bizde bir şeyler yapabiliriz 🍀
birboncukannesiiii Azsekerlikahve 2.el eşya satan uygulamalarda sat. İnstaya gerek yok. Oralarda da sıfır ürün satan oluyo
Ssssssss Oznur123 internetten mi satış yaptınız biraz detay verir misiniz ? Aldık ama sonra nasıl sattınız benim çok çevrem yok
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oznur123 Vergi olayı falan nasıl yaptınız ya? Detaylı bilgi verirmisiniz acaba?
Oznur123 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canim vergi olayi dukkan da oluyor mesela ben kargoyu anlaşmalı yapacaktım vergi levhası felan istediler evden satis yaptığımı söyledim o zaman gidip vergiden muaf alman gerekiyor denildi yani gidip anlatixam kucuk çarptı İnternet satisi yapıyorum diye o şekilde vergi muaf alıyorsun
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oznur123 Yani anlamadım? Nereye diyeceğiz? Nereye gideceğiz? Vergi muafı nereden alacağız? Siz bana şöylee geniş geniş detaylı anlatsanız ya😂
Oznur123 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tabi canım şuan bebisi uyutuyorum 1 saate ben özelden sana detaylı yazicam olur mu
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oznur123 Olur bekliyorum teşekkür ederim. Özelden yazınca tekrar yorum olarak etiketleyin beni olur mu? Bildirim gelmiyor yoksa.☺️
Ballilokmamelmaliturtam Oznur123 Banada bilgi verir misiniz. Rica etsem bende bu işe girişmek istiyorum ☺️