Azsekerlikahve Prens_annesii haklısın aslında. Battaniyede örüyorum aslında aklım battaniye ve uyku arkadaşı birlikte satman var ama çocuktan fırsatım olmuyo pek. Alıp satış yapabileceğim bişey olsa daha iyi olur
Prens_annesii Azsekerlikahve sende haklısın canım Alize puffy galiba bi ip var hazır ilmekli çok güzel yumuşacık sıcak tutuyor bende var
Birbebek34 Azsekerlikahve burda isim verilmiyor sanırım ama.ben belirli sitelerden toplu şal pamuklu eşarp alıyordum watsap üzerinden paylaşıyordum komsulara felan gösteriyordum baya satış yaptım bi zaman sonra o kişilere şal esarp lazım oldu mu direk sana ulaşırlar mesela pamuklu eşarbi 7 liraya alıp 15 satıyordum şalda 10 tl alıp 25 satıyordum farklı kumaş şal aliyordum 20 tl ye 45 satıyordum herkeste alıyordu yani uyguna aldiktan sonra daha kârın olur
Birbebek34 Azsekerlikahve mesela az bi miktarla baslayabilrsiniz yani 100 liralık alın onları satinca karıyla bilrikte bidaha alın veya elimde kalmasin diyorsan ki klamaz eminim siteden esaroların şalların resimlerini gosterip sipariş uzerine de getirtebilrsiniz ben 100 tl le basladım kârıyla en son 1000 tl aldım ondan da 2500 liram oldu bebem olunca daha bırwkmak zorunda kaldım😁100 tl ’yi .2500 katladım sen düşün yani🤭
Tugcecakir Birbebek34 merhaba şal nerden alıyordunuz ve nerelerde satıyordjnuz acaba ben şal eşarp alıp instagramda satmak istiyorum eğer tutarsa sonra kendim üretmek istiyorum
Sedauysal Azsekerlikahve bende bekliyim burada 😊 aslında çanta yapmak istiyorum fakat ip fiyatları uçuk yani bunların toptan alındığı yer neresi acaba
Oznur123 Azsekerlikahve bende evden is yapmak istiyordum kiyafet almak istiyordum ama onun için gidip almam gerekti bende şal ile başladım instagramdna toptan satış sayfaları bulup siparis ettim çekimlerini yaptim cok uğraştım sonra sayfami büyüttüm satışlarımız zamanla arttı daha yari ürünü satmadan giden para mi kazandım
Ssssssss Oznur123 internetten mi satış yaptınız biraz detay verir misiniz ? Aldık ama sonra nasıl sattınız benim çok çevrem yok
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oznur123 Vergi olayı falan nasıl yaptınız ya? Detaylı bilgi verirmisiniz acaba?
Tugcecakir Oznur123 vergi mükellefi olmadınız mı? Vergi mükellefi olmadan nasıl vergiden muaf oluncak? Kargo firmaları vergi lehvası istiyor
zeynepzeze Bende istiyorum böyle bir şey, ama aklıma hiç bir şey gelmiyor. Umarım bizde bir şeyler yapabiliriz 🍀
birboncukannesiiii Azsekerlikahve 2.el eşya satan uygulamalarda sat. İnstaya gerek yok. Oralarda da sıfır ürün satan oluyo