Azsekerlikahve Kızlar gerçekten tek maaşla geçinmek çok zorluyo artık. İnternet üzerinden bari olsun satış yapmak istiyorum. Neler satabilirim ne önerirsiniz? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Soracak bazı sorularımda var onları özelden sorarım
Prens_annesii Azsekerlikahve örgü yeteneğin varsa oyuncak yada çanta yapabilirsin canım benim arkadaşım yapıyo baya kazanç elde etmiş
Assl1han Azsekerlikahve merhabalar her şeyi satabilirsin bak ilk önce bebeğinin ona olmayan kıyafetlerinden başlaya bilirsin yada evinde işine yaramayan her hangi bir şey den yada kendi kıyafetlerinden tutumlu anne diye bir site var orda başla istersen. El işi kabiliyetim varsa onlardan da satabilirsin.
Azsekerlikahve Prens_annesii evet örgü yeteneğim var. Amigurumi örüyorum mesela ama instagram kullanmıyorum satacak yer yok. Her oyuncağı öremiyorm ama olduğu kadar
Tugcecakir Oznur123 merhaba bende şal satmak istiyorum acaba şalları toptanmı alıyordunuz nerden alıyordunuz?? getirisi varmıydı
Lyla07 Azsekerlikahve benim arkadaşım da takı/toka satışı yapıyor internetten , geçen sene başladı ve baya güzel satışlar yapıyor kendisi bile bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiş ☺️ İstanbula gidip toptan alıyorum demişti ucuz oluyormuş.
Assl1han Azsekerlikahve evet üye oluyorsun sadece sattığın üründen az bi kesinti oluyor çok az %2 mi ne galiba
Oznur123 Azsekerlikahve bende evden is yapmak istiyordum kiyafet almak istiyordum ama onun için gidip almam gerekti bende şal ile başladım instagramdna toptan satış sayfaları bulup siparis ettim çekimlerini yaptim cok uğraştım sonra sayfami büyüttüm satışlarımız zamanla arttı daha yari ürünü satmadan giden para mi kazandım
Prens_annesii Azsekerlikahve bence şansını denemelisin aç bir tane ne kaybedersin ufak ufak başlarsın bi bakmışsın ki baya kâr elde ediyorsun
birboncukannesiiii Azsekerlikahve 2.el eşya satan uygulamalarda sat. İnstaya gerek yok. Oralarda da sıfır ürün satan oluyo
Azsekerlikahve Prens_annesii haklısın aslında. Battaniyede örüyorum aslında aklım battaniye ve uyku arkadaşı birlikte satman var ama çocuktan fırsatım olmuyo pek. Alıp satış yapabileceğim bişey olsa daha iyi olur