Senemmm11 minnostospik baba daha kolay geliyor ardışık kelimeler baba dede cici meme mama kolay söylüyorlar. Amin sizinkilerinde Allah bağışlasın 🧿
VelardaEdiz minnostospik valla ya 😀 dört gözle bekliyorum anne dese eririm baba demesine bile erirken annede bayılıırm😂
minnostospik VelardaEdiz evet bi hecesi beni heyecanlandırdı sizi anlıyorum der muhakkak biz sabirsiziz😂
Bezelyeveannesi minnostospik 7 aylik basladi simdi 8 bucuk aylik ben anne anne dedikce gozumun icine baka baka soyluyor😁
yakaignesininannesi minnostospik 7-8 ay arası dedi ama o biraz bilinçsiz bir heceleme oluyor, bilerek söylemesi 13. ayda oldu :)
AnneBebek1 minnostospik baba diyor nene dede bu gel ama bir türlü Anne demiyor ben anne de diyorum o bana bakıp baba diyor anne de diyorum nene diyor anne dedikçe başka şeyler diyor 😂 artık anne desin duymak istiyorum☺️ 14 aylık oldu oğlum bu arada
Mamimomm Ilk olarak 5. Ayda ba ba ba dedi bilincli olarakta 8.ayda babasina baba diyordu artik sonra anne dedi tabi 9aylik falandi smdi 14 aylik hic susmuyor anni anni diye dolaniyor minik farem😂🤗
minnostospik Mamimomm ay maşallah darısı benim minnakim başına heyecanlanıyor insan söylemeleri çok güzel bi duygudur ❤