OzgE_K Prensess_annesii Yağız Alp Yağız Tuğra Yağız Mert bunları yağız ismine çok yakıştırmışımdır hep.
Prensess_annesii agacsizkoala evet yağız kağan i bizde düşündük uyumlu ama söylemesi zor mu bilemedim teşekkürler yorum.icin
Onurkagan06 Prensess_annesii benim oğlumun adı da Onur Kağan😂 bizde başta zorlanır mıyız falan diye düşündük ama zamanla insan söyleye söyleye alışılıyor. Hatta biz heralde tek adını seçer söyleriz dedik çocuk kendi adını öğrendi Onur Kağan demediysek eğer dönüp bakmıyor bile 😄sizde alışırsınız zamanla ☺️
Nebicimanne hankardeslerr yaramaz yani aşırı hareketli ters bı çocuk mu genelde adında han olanlar öyle olur diyorlar da o yüzden sordum aslı var mıymış merak ettim
hankardeslerr Nebicimanne Evet malesef çok hiperaktif, şımarık, ve çok huysuz memnun edemiyoruz 😊🐥 Gerçekten adını taşıyo 🤣
Taze1mom Prensess_annesii yağız efe / yagız ege bu ikili kulağa hoş geliyor 🙂 Sağlıkla gelsin minik adam 😇
Prensess_annesii Taze1mom amin çok teşekkür ederim ege ve efe ismini çok seviyorum ikisi de aklımda bu isim bulma işi çok zormuş
Taze1mom Prensess_annesii evvet isim bulmak bayağı zor bizimde yıllar önce belli olmasaydı ben de çok kararsız kalırdım oğlumun adı Çınar babasıyla yıllar önce bir Çınar ağacının altında tanıştık o anlar gözümünde hep yavaşlatılmış bir şekilde ilerliyor 🙈🤩 Eylül ayında tanışmıştık bir daha çocuk yaparsak da kız olursa o da Eylül olacak 🤗
Prensess_annesii Taze1mom bizimde kızımızın ismi belliydi Eylül de evlendik kendisini de Eylül de bekliyorduk ama biraz aceleci davrandı erken geldi ama yine de ismini Eylül meva koyduk 😍
Busegokce Prensess_annesii İçimde kaldı, hamileliğim boyunca erkek dendi ve Pars hayaliyle yasadim💆🏼♀️ Pars güzel olabiliir.
TugbaNil Prensess_annesii Yağız Alp. Alp ismine aşığım nereye gelse yakisiyo bence. Bide anlam bütünlüğü olarak da uyumlu olur ikisi sanki
Cihangiriinannesii Prensess_annesii Bence Yağız kesinlikle tek başına çok güzel ama İlla bir şey ekleyeceğim diyorsanız Efe yada Ege olabilir