Prensess_annesii Merhaba kızlar. Bir kızım var nasipse 2 ay sonra birde oğlum olacak. Yağız ismini düşünüyoruz fakat yanına bir isim bulamadık anlamı güzel ve yanına yakışan bir isim arıyoruz sizlere de danışmak istedim Yağız isminin yanına ne olur.
hankardeslerr Prensess_annesii Bende isimlerin sonuna Han ismini çok seviyorum 😊 Oğlumun adı Egehan🧚♂️
Prensess_annesii agacsizkoala evet yağız kağan i bizde düşündük uyumlu ama söylemesi zor mu bilemedim teşekkürler yorum.icin
Nebicimanne hankardeslerr yaramaz yani aşırı hareketli ters bı çocuk mu genelde adında han olanlar öyle olur diyorlar da o yüzden sordum aslı var mıymış merak ettim
OzgE_K Prensess_annesii Yağız Alp Yağız Tuğra Yağız Mert bunları yağız ismine çok yakıştırmışımdır hep.
Onurkagan06 Prensess_annesii benim oğlumun adı da Onur Kağan😂 bizde başta zorlanır mıyız falan diye düşündük ama zamanla insan söyleye söyleye alışılıyor. Hatta biz heralde tek adını seçer söyleriz dedik çocuk kendi adını öğrendi Onur Kağan demediysek eğer dönüp bakmıyor bile 😄sizde alışırsınız zamanla ☺️
hankardeslerr Nebicimanne Evet malesef çok hiperaktif, şımarık, ve çok huysuz memnun edemiyoruz 😊🐥 Gerçekten adını taşıyo 🤣