Kbrckr52 Gorkemkc Gorkemkc Tofisa kadar iğrenç site görmedim Tunık aldım kağıt gibi geldi malları beş para etmez
defmommy Kbrckr52 katılıyorum bende aldım 38 beden turuncu takım aldım 44 beden siyah bişey geldi ayrıyeten bir gömlek aldım 1 tl bile verilmez sofra bezi bile daha guzeldır hiç begenmedim ama iade falan ugraşmadım attım
Deletedmom25 Merila Allah Allah ben hiç öyle bir sorun yaşamadım kalıpları da tam oluyor gelen lerde hep aynı gelmişti şaşırdım
Merila Deletedmom25 benim şansıma mı acaba dedim ama yok öyle değilmiş yani 😁 Ablama da sipariş ettim yine aynı iade ettim
Naciyedinc Lamelif ve melike tatar 💖 baya iyiler biri spor giyim üzerine diğeride elbise tarzı melike tatar lamelife göre biraz daha pahalı ama kalite 🤌🏻
Deletedmom25 Merila ya ben söz kıyafeti mi bile ordan aldım 😂 Ne sipariş ediyorsunuz elbise mi ferace mi etek takım mı ben genelde ferace ve elbise aldım sizin aldıklarınızdan kaynaklı mı acaba. Açıklama yerinde de yazıyor aslında ışıktan dolayı renk farklılığı olabilir diye bilemedim 😂 Siz bir daha almayın en iyisi 😂
Merila Deletedmom25 ablama kaban kendime elbise aldım. Ölçüler çok uyumsuz dikişler berbat😬😑 Ama nedense fotolar beni çok cezbediyor her seferinde kendimi uygulamada favorilerken buluyorum🤭
turansmom Merila tek değilsin bacım😂 anneme düğünüm için elbise almıştım Allahtan erken almışım hemen başka birşey aldım
_mercanligunler Sevcanumutbora- pazarium var defalarca sipariş verdim hep güzel geldi , her kesime uygun tunikleri var sanki , modaselvimde 4 5 kez verdim oda güzel geldi :) tofisa da bi ara indirim vardi denemek istedim tuniklerin biri guzel geldi biri berbat :)
Mommy0609 Sevcanumutbora- en son ne zaman kıyafet aldığımı düşünüyorum 😄 ama modanisa sefamerve lcw genelde tercihim yıllardır alışveriş yaparm hiç sıkıntı yaşamadım ✅
fistikcisahap Sevcanumutbora- Tuğba venn, Kayra, modanisa, sefamerve, hooopstore, kuabegiyer, dolap ikinci el olarak, armine , Aker denk gelen indirim zamanları