Sevcanumutbora- Tesettürlü anneler nerden hangi siteden alışveriş yapıyorsunuz var mi önerebileceginix bir site 🤔🤔
Deletedmom25 Sevcanumutbora- Ben genelde moda selvim den alıyorum canım geçenler de Melike tatardan aldım indirim vardı onun ürünleri de çok güzel 🙂
yusufcuk Sevcanumutbora- modasena, Sefamerve , modaselvimden genelde abiye türlerini alırım, Eylül tesettür, lamelif genelde alışveriş yaptıklarım
Merila Deletedmom25 moda selvimden kaç defa aldıysam hep iade etmişimdir. Çünkü fotoyla alakası yok kıyafetlerin
Kbrckr52 Gorkemkc Gorkemkc Tofisa kadar iğrenç site görmedim Tunık aldım kağıt gibi geldi malları beş para etmez
Deletedmom25 Merila Allah Allah ben hiç öyle bir sorun yaşamadım kalıpları da tam oluyor gelen lerde hep aynı gelmişti şaşırdım
turansmom Merila tek değilsin bacım😂 anneme düğünüm için elbise almıştım Allahtan erken almışım hemen başka birşey aldım
nslhn_D nslhn_D lamelif giyimde var orası uygun ama genelde spor giyim var modaensar butiktende aldım
Sevcanumutbora- @Gorkemkc ona bakıyorum arada söyle taşlı daha klasik tunik istiyorum ama bulamıyorum ☺️
Canangun Sevcanumutbora- tofisanin ürünleri çok kaliteli ve çok güzel ben hep ordan alıyorum. Dehşet indirim yapıyorlar kargo 1 TL falan çok iyi
Momkids Sevcanumutbora- valla bende Kadriye Baştürk ya da touche den alıyorum genelde kayranın da spor tunik gömlekleri çok iyi bu aralar