Thesra suca Yaaaa beylikdüzündeyim kızımla yataktaydık bayağı sallandı bende şaşırdım acaba yanlış mı hissediyorum dedim kalp atışım hızlandı felan 😱😱 yok ya dedim sonra ama sanırım depremmiş sizde şimdi söyleyince
suca Thesra aynen bende bi panikledim yatak ileri geri gitti geldi resmen cok bariz hissettim emin olmak icin hemen yanimdaki su sisesine baktim icindeki su calkalaniyordu
suca mavisilegamzeli benim uzandigim yatak ileri geri gitti geldi hemen yanimdaki su sisesine baktim icindeki su sallanıyordu
Deletedmom324 Ntugba Ya cantası var doktora giderken ya da dısarı cıkarken vs ama ne biliyim kıs soguk nasıl olur yeter mi. Kafamda deli sorular. Ürktüm biraz. İlk defa ürktüm
Ntugba Deletedmom324 valla ben öyle korktum tam yatcaktim aklıma geldi hazırladım şimdi annemdeyim mesala normal giyecekleri var ama eve gidince tekrar hazirliycam her akşam hazırlarım allah korusun olursa napariz
Deletedmom324 suca ya aslında doganın kanunu bu da doga da kalmadı ki artık. Agac gorsek aaa agac bak dıyecegız yakında
Thesra suca Karanlıktı ben bakamadım ama çok korktum gerçekten 😟😟😟 demekki doğruymuş bazen sallanıyor gibi geliyor ama olmuyor buda öyle birşey dedim ama ondan daha hızlıydı
Deletedmom324 Ntugba aılenın tum bıreylerıne lazım aslında. Koca bir canta hazırlamak lazım. Kosede dursun. İlk iş bunu yapayım ben.
suca Deletedmom324 evet aslinda orta boy valiz hazırlanmalı, dogum cantasi gibi kapiya yakin bi yerde hazır dursun
Deletedmom324 Bulut_pelin valla oglum uyuyor. Dedim uyuyayim ama gozum acildi surekli sallaniyoruz gibi hissediyorum
Bulut_pelin Deletedmom324 bende öyle inşallah tekrar olmaz. Valla aklıma o kadar çok kötü senaryo geldi ki kendimi değil evladımı düşündüm valla Allahım göstermesin beterinden saklasın inşallah