suca kocaeli gebzede oturuyorum. biraz önce ev bayağı sallandı deprem mi oldu acaba bilgisi olan var mı ?
Deletedmom324 suca ya istanbul buyukcekmecedeyim. Vallahi sallandik. Degildir diyodum ama dogru demek ki. Tuylerim diken diken su an. Ve de yanlizim 🤢
mavisilegamzeli suca Bursa’da da hissedildi resmen avize zangır zangır sallandı uzandığım kanepe gitti geldi 😔
suca mavisilegamzeli benim uzandigim yatak ileri geri gitti geldi hemen yanimdaki su sisesine baktim icindeki su sallanıyordu
mavisilegamzeli Deletedmom324 Hakikaten ya o an aklıma ilk gelen şey 1 aylık oğlumu kucaklamak oldu. Allah korusun aniden dışarı çıkacak kadar şiddetli bir deprem olsa o anda hiç birşey alamayacağız yavrularımıza. Kendimizi geçtim artık..
Ntugba Deletedmom324 ya dün içime doğdu sanki hazırladım valla ben siz dr hazırlayın battaniye biberon bez herşeyi koydum sizde hazirlayin
kubraa72 mavisilegamzeli canım bnmde oğlum 1 buçuk aylık çok sallandı ev o kadar korktum ki anlatamam ama sırf oğlum için naparız die. Rabbim onlarla birlikte bizi korusun inş
Deletedmom324 Ntugba Ya cantası var doktora giderken ya da dısarı cıkarken vs ama ne biliyim kıs soguk nasıl olur yeter mi. Kafamda deli sorular. Ürktüm biraz. İlk defa ürktüm
Deletedmom61 Ntugba İyi yapmışsın hazırlamak lazım aslında ne zaman ne olacağı belli olmuyor ve biz bir şekilde hallederiz ama artık bebekleriniz var onlar için hazırlamamız lazım
suca bende haberlere bakiyorum deminden beri canakkalede deprem olmus istanbul ve oldugum yerdede hissedilmis :(( cok korktum bende evde oglumla basbasayim esim vardiyali calisiyor. ilk benimde aklima canta durumu geldi :(( Allah korusun daha buyuk bi durum yasansa acil durum icin hic bi hazirligimiz yok