Mom9 Mom106 ondan da uyumayabilir. Normalde kızım sabaha kadar uyur bu aralar 4-5kere kalkıyo ağlayarak. Kimisinin gece Kimisinin gündüz uykusu bozulabilirmiş
GoncaElifZeynep BrcnBlgn Normal şekilde yine yatırıyorum geciyo uykuya hatta bazen 9 bucukta bile uykusu gelip yatirdigim oluyo
Esraaaates GoncaElifZeynep iki uyku uyuyor tek uyku uyuması lazım normalde benımkıde 17 aylık iki uyku istiyor akşam 8.30 da gece uykusuna gecebilmek için tek uyku uyutmaya çalısıyorum bazı bebekler uykuyu sevıyor ya🙂
Esraaaates Mom106 benimkide sabah 8 de kalkar 11.30 gibi öğle uykusu 1 e kadar akşamda 8 8.30 gibi gece ıykusuna geçer oglen bır bucuk saat bazen iki saat. Uyur
Mom9 Esraaaates genelde uyanmaz ama iki haftadır azılar çıkıyo o yüzden gece 2-3kere ağlayarak kalkıyo
Esraaaates Mom106 Mom106 bizimkide uyuyor ben mutfaktayken babasının kucagında uyuya kalmış 10dan beri uyuyor akşam kaçta uyur Allah bilir 😅
Oglusum5357 merveyyoruuk hay maşallah bizde 16 aylık 13 aydan beri tek uyku oda 1 saati bulmuyor gece 9 da yatıp kaç kez kalkıp saatlerce uyumuyor nerde hata yapıyorum🥺
Mom9 Mom106 ya onuda poposuna sürüyorum ya ne biliyim bakteri falan vardır belki içime sinmedi yüzüne sürmek. Kesin işe yarayacağını bilsem alırdım. Koca kutuyu yeni aldım🙈