Mom106 Kızlarrrr bebeğim 17 aylık gündüz uykusuna baya direniyo hatta 40 dakika uyuyo bu aralar sonra dahada uyutmuyorum aksam 9 da uyuyo çünkü siz de durumlar nasıl
GoncaElifZeynep Mom106 Benim kızım 19 aylık sabah 8de kalkar 11 ve 1 arası öğle uykusu olur 5 ve 7 arası akşamüzeri uykusu olur. 10da da gece uykusuna geçer bizde durum bu şekilde
Mom9 Mom106 17aylık benim kızımda. 07.30-08.00 gibi kalkar 12.30-14.30 öğle uykusu akşamda 20.30da uyur
BrcnBlgn Mom106 19 aylik 12 1 arasi uyutmaya caliaiorm asla uyumuo fena sireniobuyusada 20dakkaya geri kalkio cildrtio aksamda 9da uyutuorum tabi tam bir saat direnme durumu var su sirakar gunduz tek uykuyuda brakmaya calisio gbi
Mom106 GoncaElifZeynep 2 uykudasınız yani ne güzel biz 2 uyku yapınca gece asla uyumuyoruz o yuzden 1 e düşürdüm ama erkej düşürdüm ben sanırım bebekten bebeğe fark var tabi
Esraaaates GoncaElifZeynep iki uyku uyuyor tek uyku uyuması lazım normalde benımkıde 17 aylık iki uyku istiyor akşam 8.30 da gece uykusuna gecebilmek için tek uyku uyutmaya çalısıyorum bazı bebekler uykuyu sevıyor ya🙂
Mom106 2lokummannesiii sabah kızım ister 7.30 ister 8.30 da uyansın 12 de uyutuyorum bazen 1 de en fazla 2 saat uyuyodu ama şimdi sadece 1 saat uyuyo en son uykusu 2.30 da bitiyo
GoncaElifZeynep Mom106 yani bebekten bebeğe fark var tabiki benim kızım uyumak istiyo bende uyutuyorum nereye kadar bu şekilde uyursa devam edeceğim sonra tek uykuya düşürürüm.
2lokummannesiii Mom106 7 buçukta uyanırsa 12 buçuk gibi 8 buçukta uyanırsa da 1 buçuk gibi uyutun. Uyandıktan 5saat sonra uyutmayı deneyin yani belki öyle uyur.
GoncaElifZeynep BrcnBlgn Normal şekilde yine yatırıyorum geciyo uykuya hatta bazen 9 bucukta bile uykusu gelip yatirdigim oluyo
Mom9 Mom106 ondan da uyumayabilir. Normalde kızım sabaha kadar uyur bu aralar 4-5kere kalkıyo ağlayarak. Kimisinin gece Kimisinin gündüz uykusu bozulabilirmiş
merveyyoruuk Mom106 Yeni 16 aylık oldu 2 gündür tek uykuya düştük 1,5 gibi uyutuyorum 1,5 saat uyuyor sabah 8 de kalkıyor. Akşam da 8:30 da yatıyor 😊
Oglusum5357 merveyyoruuk hay maşallah bizde 16 aylık 13 aydan beri tek uyku oda 1 saati bulmuyor gece 9 da yatıp kaç kez kalkıp saatlerce uyumuyor nerde hata yapıyorum🥺