Mom084 Niko bebekten bebeğe değişir tabi 🤗 sağlık ocağının verdiği kimi kabız ederken kimine de bişey olmuyor
Gonul_celen Nurdankaratas bnm bebegim de 7 kilo 7 damla dedi doktorumuz bgn verdi henüz kullanmadık 7 damla kaç ml denk geliyor biliyor musunuz ? Bi de dolapta mı saklıyorsunuz dolaptan verince bebekte bir sıkıntı oluyor mu soguk olduğu için
Nurdankaratas Gonul_celen ml olarak bilmiyorum yanıltmakta isyemem ama 1 ml 12 damlaya denk geliyor sanırım ben sidefer kullanıyorum çay kaşığı ile veriyorum . Buzdolabında saklamıyorum üzerinde öyle bir açıklama yapmamışlar mutfak rafında duruyor
Kedicik Gonul_celen dolapta sakliyorsunuz zaten icindeki prospektusundede yaziyor.1 cc 7 damlaya denk geliyor 7 kilo bebek siz 1 cc vereceksiniz yani
Kedicik Nurdankaratas karistirdiktan sonra buzdolabinda saklamalisiniz.ve 1 ml 7 damlaya denk geliyor
Gonul_celen Nurdankaratas evet baktm 7 damla ortalama 0,5 ml biraz üstü gibi geldi bnm dolapta saklanmalı yazıyor ama acaba üşütür mü dedim 🙈 ana yüreği işte
Nurdankaratas Gonul_celen dolaptan çıkarıp kaşığa dökünce biraz bekletip verebilirsin bende senin gibi düşünüyorum dikkatli olmakta fayda var 😘
Meli Sblylmz kullanıyor musunu dört aylık bebrğim sidefer aldm ama kutu üstünde 4/10 yaş arası çocuklar icin yazıor
Meli Sblylmz kullanıyor musunu dört aylık bebrğim sidefer aldm ama kutu üstünde 4/10 yaş arası çocuklar icin yazıor