Brnkrm Sblylmz sağlık ocağının demir ilacı bizde kabızlık yapmıştı doktorumuz sideferi verdi. hiç bi sorun yaşamadık
Mom084 bebisimbenm bizim doktorumuz keselim dedi valla hemen kızarınca Ogün kestim valla canım 1nci Bioderma 2nci de coresatin pembe
Mom084 bebisimbenm bizimde kizardi hemen götürdüm o dk kız verir vermez kizardi öyle böyle değil nasıl kırmızı alerji yapmış hemen kesildi
Mom084 Niko bebekten bebeğe değişir tabi 🤗 sağlık ocağının verdiği kimi kabız ederken kimine de bişey olmuyor
Gonul_celen Nurdankaratas bnm bebegim de 7 kilo 7 damla dedi doktorumuz bgn verdi henüz kullanmadık 7 damla kaç ml denk geliyor biliyor musunuz ? Bi de dolapta mı saklıyorsunuz dolaptan verince bebekte bir sıkıntı oluyor mu soguk olduğu için
Nurdankaratas Gonul_celen ml olarak bilmiyorum yanıltmakta isyemem ama 1 ml 12 damlaya denk geliyor sanırım ben sidefer kullanıyorum çay kaşığı ile veriyorum . Buzdolabında saklamıyorum üzerinde öyle bir açıklama yapmamışlar mutfak rafında duruyor
Kedicik Gonul_celen dolapta sakliyorsunuz zaten icindeki prospektusundede yaziyor.1 cc 7 damlaya denk geliyor 7 kilo bebek siz 1 cc vereceksiniz yani
Kedicik Nurdankaratas karistirdiktan sonra buzdolabinda saklamalisiniz.ve 1 ml 7 damlaya denk geliyor
Gonul_celen Nurdankaratas evet baktm 7 damla ortalama 0,5 ml biraz üstü gibi geldi bnm dolapta saklanmalı yazıyor ama acaba üşütür mü dedim 🙈 ana yüreği işte
Nurdankaratas Gonul_celen dolaptan çıkarıp kaşığa dökünce biraz bekletip verebilirsin bende senin gibi düşünüyorum dikkatli olmakta fayda var 😘
Meli Sblylmz kullanıyor musunu dört aylık bebrğim sidefer aldm ama kutu üstünde 4/10 yaş arası çocuklar icin yazıor
Meli Sblylmz kullanıyor musunu dört aylık bebrğim sidefer aldm ama kutu üstünde 4/10 yaş arası çocuklar icin yazıor