_BirAnne KUMSAL2020 rezeneyle anasonu karıştırıp içiyorum doğumdan beri günde bir iki fincan hem süt yapıyor hemde hiç gaz huzursuzluk yaşamadım
BARTUMOM KUMSAL2020 sağlık ocağının verdiği d vitamini bizede huzursuzluk yaptı oğlum 23 günlük sonra dün doktoru ocean moom d 400 verdi o iyi geldi sanki
[silindi] zmrkrc dün verdim sabaha kadar pek ağlamadı bugün verdim 2 saat önce ama yine aynı mız mız bende anlamadım pek etmedi bakalım gece nasıl geçecek 🤷🏼♀️
Cyln17 KUMSAL2020 canım ben hala da veriyorum bir tatlı kaşığı cok iyi geliyor bir zararı yok rahatlatıyor en azından bebegi
tontisbebegim KUMSAL2020 ben kendime rezene kimyon kaynatıyorum. Her gün ondan 2 çay kaşığı veriyorum bebeğime gazına çok iyi geliyor. 31 günlük
Benimoykum KUMSAL2020 çocuklar için verilen de var ama sizin ki çok küçük emziriyorsanız siz icmelisiniz
BARTUMOM KUMSAL2020 günde 3 damla veriyorum gaz yapmadı diğerini bırakıp bunu kullanmaya başladıktan sonra geceleri uyuyoruz gaz içinde biagia damla kullanıyoruz
KUMSAL2020 BARTUMOM Bende de sap sımplex ile maflaor var O damlayı bi bakacam bende ebe onun için 1 damla demişti diye hatırlıyorum
Degrmenesra KUMSAL2020 yiğenim çok gazlıydı ablam 6 ay rezene kullandı hem kendisi içiyordu hemde az az bebeğe veriyordu ancak öyle rahatlıyodu