Ozdmrkbraa KUMSAL2020 bebeğim 47 günlük kolik doktorum çok sıkıştığın da anason rezene kimyon karıştırıp verebilirsin 1 çay kaşığı dedi ve nerden baksanız 20 gün önce söylemişti bunu ve ben veriyorum bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
KUMSAL2020 Ozdmrkbraa Kimyon da tanelimi toz mu acaba Aslında geçen bi ebede sağlık ocağının verdiği D vitamini gaz ve huzursuzluk yapar dedi 2 gündür vermiyorum sanki daha iyi ama ondanmı bilemedim
KUMSAL2020 Ecrinella Ben rezene içiyorum aslında ama kimyon denemedim toz olanımı diyorsunuz emmesede huzursuz çünkü hep kucağımda kalmak istiyor bırakınca ağlıyor etrafdakiler sakinleştirir dedi ama karar veremedim
Eylulum5 KUMSAL2020 sadece rezene,ama bir kere rezene anason da karıştırıp vermiştim ama anason bir çay kaşığının ucunda katmıştım fazlası zarar
KUMSAL2020 Lalande Uykuya zor daldığı için düşündüm zaten çok huzursuz uyuyor dalana kadar uyuyo uyanıyo o aradada çok huzursuz
Lalande KUMSAL2020 bizimki açlıktan gazdan uykudan ağlıyor hepsini deneyip bulacaksın ama bir çay kaşığı rezenenin zararı olmaz ılık verirseniz rahatlatır belki ayağını ve sırtını sıcak tutun
Zeynepada23 Ben vermedim bence sende verme canim sen iç sütünden ona geçer ben kimyon ıciyorm yemeklerden sonra iyi geldi bi onu dene isterse N
BARTUMOM KUMSAL2020 sağlık ocağının verdiği d vitamini bizede huzursuzluk yaptı oğlum 23 günlük sonra dün doktoru ocean moom d 400 verdi o iyi geldi sanki
[silindi] KUMSAL2020 45 günlük bebeğim var bnmde çok huysuz sürekli ağlıyo özellikle de akşamları anason papatya karışım aldık eczaneden 1 çay kaşığı verdim dün ama rezeneyi bilmiyorum
KUMSAL2020 [silindi] Evet bende öyle ağlıyor ama Sağlık ocağının D vitaminide gaz ve huzursuzluk yapar dediler onu 2 gündür vermiyorum saki bi tık daha iyi olmadı eczaneden farklı bir marka alacam bende
Hilal06 Bende veriyorum kolay gaz çıkarıyor sakinleştirir uykusuna da iyi gelir doktorumuz ver dedi özellikle atak döneminde verirsen daha rahat geçer dedi
_BirAnne KUMSAL2020 rezeneyle anasonu karıştırıp içiyorum doğumdan beri günde bir iki fincan hem süt yapıyor hemde hiç gaz huzursuzluk yaşamadım
[silindi] zmrkrc dün verdim sabaha kadar pek ağlamadı bugün verdim 2 saat önce ama yine aynı mız mız bende anlamadım pek etmedi bakalım gece nasıl geçecek 🤷🏼♀️