Mehmetereninannesi Deletedmom299 kz bu nasıl bi fikir işemexse hep burda kalsn diye annende bse dememiş mi ay ben asla bırakamam 😁uzun oldu diye niye hakkımı helal edeyim kz okudum gitti
Deletedmom299 Mehmetereninannesi yaa biraz acayip bi olay haklısın 🤦🏻♀️ annem en küçük çocukları dedemlerin. Ve evlendiği andan itibaren hep dedemlerle yakin oturmuslar çünkü yasli oldukları icin annem ilgileniyordu. Anneme düşkündü ikiside e bende doğunca bana da baya düşkündü dedem. Hatta 40 im çıkana kadar annem dedemlerde kalmış. sabaha kadar dedem başımda hep konuşurmus öyle uyurmusum eve döndükten sonra hic uyumamışım 😂😂😂
Tuba Mehmetereninannesi nasip kısmet şimdilik bir şey diyemeyeceğim , önce bi büyüteyim de şu minikleri🥲
Mom19 Mehmetereninannesi 1680 kuzum .mecburum çok kötü bı hal aldım bu eve çocuklarda yansıyor mecburum toparlanmaya bakma içim kan ağlıyor.😔
[silindi] Lilayda Daha küçük çocuk istiyorlarmış, bebek bakma duygularını yaşamak istemişler sözde. Hiç çocukları olmamış,bende o zamanlar 9-10 yaşlarındaydım
Mom19 Mehmetereninannesi Belki birgün anlatırım canım .Sebebi bizi istememesi işte özgürlügu bozulmuş.Halbuki öyle bı hayatı yoktu neyse canım bosver Bir gün ölünce mezarına gidip ağlarım omzunda aglayamiyorum 😭
Ecemommy Mom19 aynı dertten bende müzdaripim ne yaptıysam bir türlü istemiyor beni.. Telefonundan engellemeler.. Vs ah ah yaşamayan bilmez Geçrekten
Zeynep_leyla Mehmetereninannesi annemin sürekli fenalasmasi bayilmasi Erkek kardesimin hasta olması Ve çocukluğumda bana yapılan taciz