Gizemozyurt Kusannesi eminim şimdi dünyanın en güzel annesi olmuşsundur eminim sen kendi evladına yaşatma 🥰
Mehmetereninannesi Mom19 güvenini çocukluğunu nasıl çaldı canım ya ne yaptı bir insan öz evladına neden Bunları yapar peki sebebi neymiş
Mom19 Mehmetereninannesi Belki birgün anlatırım canım .Sebebi bizi istememesi işte özgürlügu bozulmuş.Halbuki öyle bı hayatı yoktu neyse canım bosver Bir gün ölünce mezarına gidip ağlarım omzunda aglayamiyorum 😭
Mehmetereninannesi Deletedmom299 kz bu nasıl bi fikir işemexse hep burda kalsn diye annende bse dememiş mi ay ben asla bırakamam 😁uzun oldu diye niye hakkımı helal edeyim kz okudum gitti
Deletedmom299 Mehmetereninannesi yaa biraz acayip bi olay haklısın 🤦🏻♀️ annem en küçük çocukları dedemlerin. Ve evlendiği andan itibaren hep dedemlerle yakin oturmuslar çünkü yasli oldukları icin annem ilgileniyordu. Anneme düşkündü ikiside e bende doğunca bana da baya düşkündü dedem. Hatta 40 im çıkana kadar annem dedemlerde kalmış. sabaha kadar dedem başımda hep konuşurmus öyle uyurmusum eve döndükten sonra hic uyumamışım 😂😂😂
Tuba Mehmetereninannesi nasip kısmet şimdilik bir şey diyemeyeceğim , önce bi büyüteyim de şu minikleri🥲
Mom19 Mehmetereninannesi 1680 kuzum .mecburum çok kötü bı hal aldım bu eve çocuklarda yansıyor mecburum toparlanmaya bakma içim kan ağlıyor.😔
[silindi] Lilayda Daha küçük çocuk istiyorlarmış, bebek bakma duygularını yaşamak istemişler sözde. Hiç çocukları olmamış,bende o zamanlar 9-10 yaşlarındaydım
Ecemommy Mom19 aynı dertten bende müzdaripim ne yaptıysam bir türlü istemiyor beni.. Telefonundan engellemeler.. Vs ah ah yaşamayan bilmez Geçrekten