HonKiPonKiDoNiNo Mehmetereninannesi Annem kolumdan tuttugu gibi kuaforeee, sacimi toplatmiyodum ve ogretmen toplanmasini istiyordu zavalli anam surekli kestirirdi bas edemeyip 🙈
Suzionur Mehmetereninannesi sırf bu yüzden balkona küçük soba kurduk kestane koyuyoruz ekmek kızartıyoruz başında oturuyoruz ☺️ Sohbet muhabbet arttı evin içinde .
Ada_Deniz Mehmetereninannesi annemin çiçekleri 🌷🌺🌸🌼 soba üstünde patates 🥔 ve ekmek 🥖 Bisikletim 🚴♀️
Papatya_34 Mehmetereninannesi bizim arkadaş vardı benden 1 yaş büyük Burak die oda benim küçük kardeşime çok takardı 😁😁 çok ayağı çatladı bu yüzden 😁
YeldaKuzey Mehmetereninannesi barbie ve sedatın aşkı🤣🤣 çocukken sedatı barbieden kıskanmak🙈 neler yaşamışızzz
Bebegimucizem Mehmetereninannesi √ İp atlama √ Hulahup Çevirme √ Ve elma şekeri satan adamın bütün gün gelmesini bekleme 😂♥️
Selen21 Lalinmoms ben aldim da atom mu parcaladim bosver iyi ki almamissin cocuklugumun korkulu ruyasi bide seriydi onlar 😩
MutluMommy Mehmetereninannesi mario tabiki ☺️street fighter vardı bide abim oynadıkça çok heveslenirdim banada oynatırdı aduuukeet😂😂
Lalinmoms MutluMommy bide şey var Şirinler Heidi Pokemon tusibasa Kartlarla oynayan bi çocuk vardı sarışın böyle illuminati simgesi vardı adı neydi o çizgi filmin adı