ecemm-6161 Mehmetereninannesi aynen valla cok yapardım 😊 çokta hoşuma giderdi 😊🥰hey gidi günler yaslandık 🤷♀️🤦🏼♀️😀😀
Kagansmother Mehmetereninannesi ay aslında kız oyunları da cok severim ip atlamaya bayılırım mesela hala biri çevirse atlarim gerci bu hamilelik kilolarından zor atlarim ama neyse 😅
ecemm-6161 Mehmetereninannesi ayyy 😂😊 valla öyle valla ya şimdi gözümün önünde canlandı koskoca mazi 😍
HonKiPonKiDoNiNo Mehmetereninannesi Annem kolumdan tuttugu gibi kuaforeee, sacimi toplatmiyodum ve ogretmen toplanmasini istiyordu zavalli anam surekli kestirirdi bas edemeyip 🙈
Papatya_34 Mehmetereninannesi bizim arkadaş vardı benden 1 yaş büyük Burak die oda benim küçük kardeşime çok takardı 😁😁 çok ayağı çatladı bu yüzden 😁
MutluMommy Mehmetereninannesi mario tabiki ☺️street fighter vardı bide abim oynadıkça çok heveslenirdim banada oynatırdı aduuukeet😂😂
Suzionur Mehmetereninannesi sırf bu yüzden balkona küçük soba kurduk kestane koyuyoruz ekmek kızartıyoruz başında oturuyoruz ☺️ Sohbet muhabbet arttı evin içinde .
Ada_Deniz Mehmetereninannesi annemin çiçekleri 🌷🌺🌸🌼 soba üstünde patates 🥔 ve ekmek 🥖 Bisikletim 🚴♀️
YeldaKuzey Mehmetereninannesi barbie ve sedatın aşkı🤣🤣 çocukken sedatı barbieden kıskanmak🙈 neler yaşamışızzz