Deletedmom_26 Mehmetereninannesi Sokak,bisiklet,ip 😁 belkide 3 kelimeden fazlası var herkesin yazdıkları tabiki çocukluğumuz çok güzeldi 😔 bunu evlatlarımızda yasayabilseydi keşke 🙏
ZehrAsk Deletedmom_26 aahhh ahhh bir ip atlardık akşama kadar yorulmazdık hey Allahım ne günlerdi yaaa
berenyigit06 Dayak dayak dayak 😊 babamın en ufak şeye annemi ve bizi dövmesi anneminde babama kızdığı için hırsını öfkesini öldüresiye dayak atarak bizden çıkarmasından başka hiçbir iyiye dair anım yok
Kagansmother berenyigit06 sizin için kötü günler geride kalmıştır umarım ileriki hayatınızı esiniz ve bebeğinize mutlu ve huzurlu geçirirsiniz 😌😔
Prensannesiyimm Mehmetereninannesi evet canım benim eski ev sobaliydi kaynanammin evi de sobalı çok hoşuma gidiyor 😁
HonKiPonKiDoNiNo Mehmetereninannesi Elm sokagi kabuslari 🎬 Kizkaciran 💥 Yumurta ve sut 🥚🥛 Kut saclarim 🙍♀️
MutluMommy Mehmetereninannesi Sokak (ip atlama , seksek, saklambaç, kovalamaca , istop) ateri Tom ve jerry
Yagmur_arda_mom Mehmetereninannesi ahhaa aynen ya 😂 her gün 9-12 arası giderdik teneffüs olurdu parkta oynardık ah be ne kadar özledim
ZehrAsk 17112020 tsubasa yı bende çok izlerdim ya bir de beyblade vardı hatırlıyor musun sırf onu izlemek için kuran kursundan kaçardım 😂😂😂