eeliferyucel limonlukarpuzzz İzmir özel can hastanesinde 4 ay önce 4.250 TL idi vajinal sezaryen fark etmiyor
sehererenn Mom19 4 doğumda sezaryen mi oldu acaba? Git gide zorlaşıyor mu açana her sezaryen sonrası?
Mom19 sehererenn Benim ameliyat açısından bı sorunum olmadj çok şükür de 3. Doğum 31 4. 30 haftada oldu.Onun dışında ilkinden daha çabuk toparlandım çok şükür.
Tugba10-5 Darkrosewater doktorunuz kimdi ? Bende bandırmalıyım ikinci doğumumu yapıcam zamlı son fiyatı mı?
Darkrosewater Tugba10-5 Şafak Özdemirci doktorum, yok zamdan önceydi ama yakın zamanda bir arkadaşım Doğum yapacak şafak beyde ondan öğrenince iletirim
Darkrosewater Tugba10-5 normal doğum 4000, epiduralli normal doğum 5300, sezaryen 4500 bunun yanı sıra testler için 450 tl, mesai saatleri haricinde Doğum olursa +950 tl alınacakmış zamlı halleri bunlar
sehererenn Mom19 maşallah inşallah bizlerinde diğer doğumları kolay kolay olur. Benim kızım 2 aylık oldu. Hala dikişlerimde ağrı oluyor. O yüzden size sormak istedim. Teşekkür ederim
Mom19 EMiRAY2020 Benim ilkinden daha kolay oldu toparlanmam belki erken doğum olduğu içinde olabilir.Cok şükür doktorlar 4. De mucize olsun masadan kalkman için falan dediler ben doktoruma güvendim çok şükür bı sıkıntı cikmadi 🤲
Hamzacan mom093 merhaba şu an 34 haftalık hamileyim ben de aynı problemi yaşıyorum plasenta önde we rahmi tamamen kapatıyor sizinki de total miydi ameliyat we sonrasından biraz bahseder misiniz ben çok korkuyorum yoğun kanamalarm oluyor oluk oluk tabiri caizse iki bucuk aydr hastnlerdeym amelytmı bir profösör yapacak ama bir tane de 1 yaşında oğlum war bu süreci nasl geçrdnz çok merak ediyorum uygun oldğnzda cewaplarsanz çok mutlu olurum 😔
mom093 Hamzacan tabi anlatayım biraz benim ilk kanamam 3 aylıktim oldu o sıralar şehir disindaydim ve hemen olduğum yerde gittim doktora ama düşük olabileceğine şehre inmem gerektiğini söylediler gittim kanama durmuştu ama dinlenmem gerektiğini söylediler neyse bir.sekilde atlattım bu durumu sonrasında sürekli ama sürekli şiddetli sancılar oluyordu gidiyordum hep iltihap var rahimde o sancı yapıyor deyip gönderiyorlardi yanlış hatırlamıyorsam ya 5.5 yada 6 gibi tekrardan bir kanamam oldu kan uyuşmazlığı da olduğu için hastanede hemen iğneyi vurup bir gece yatırdılar bu seferde erken doğuma hazırlıkli olmam gerektiğini 32. Haftaya kadar plasenta yukarı çıkarsa iyi çıkmazsa sıkıntı demişti hatta ben o panikle ne sıkıntısı diye bile sormadım söylediler yine dinlen vs diye gel zaman git zaman 7. Aya kadar sık sık her gün acildeydim neredeyse iltihap sancısı yüzünden bir sıkıntı olmadı şükür pandemi çok yoğun olduğu için birde zaten her gece hastaneye gittiğim için normal kontrollere gitmemiştim bayadir 35 36 haftalıkken nefes alamamaya başladım su içerken bile yorulup nefes nefese kalıyordum ama tabi umursamadım karnım şişti vs vs diye agirlastim bebek büyüdü diye kimseye.birsey demedim geldik 37. Haftaya kayınvalidemdeme bahsettim bu durumdan biraz oda eşime söyledi bı kontrole gidin en azından öğrenelim kaç günü kaldı normal mi sezeryan mi diye neyse sabahına eşimle gittik hastaneye o beni bırakıp dönecekti eve sonra tekrar gelip alacaktı devlete gittim ilk önce içeri girdim tabi randevu almadiysan bakmazlar dediler ben hemen eşimi aradım çok uzaklaşma geri dön diye ayriyeten birde menemen ozelde bir doktorum vardı normalde ona kontrollere gidiyordum çıktım oraya gittik bu sefer neyse sıra geldi derken doktorum direk yat bakalım dedi takipli olduğum için oradanda bakalım doğum ne zaman dedi ben uzandım direk bana söylediği şey sana ayrıntılı ultrason da söylemediler mi diye dedim söylediler çıkarsa iyi çıkmazsa sıkıntı demişlerdi hatta evet tamam çıkmamış plasenta yukarı dedi hatta ultrasonla bı kağıdını verdi elime rahmi tamamen kapatmış şekildeydi eşime döndü dedi ki plasenta önde neyse ben kalktım konuşuyoruz seni hemen bugün almalıyım dedi nasıl yanı dedim normal doğum yapamazsın plasenta önde hazirsaniz eğer bugün almalıyım seni dedi hatta ben ısrarla normal yapsam ne olur diye tutturdum olmaz yapmazsin ya seni yada bebeğini kaybederiz siz eşinle bı konuşun ona göre karar ver öğlen alayım seni dedi tabi biz kabul ettik hemen benim yatış işlemleri başladı eşim eve çantayı filan almaya gitti girdim ameliyata spinal anestezi oldum ben kalbim ağzımda atıyordu ama diyorum ki kalbim çok hızlı çarpıyor gayet iyi durumdasin diyorlardı doktorum etrafımdaki ebeler anestezi veren hemşire hepsi çok iyiydi sohbet ede ede ameliyat devam etti ama ben nasıl korkuyorum nasıl titriyorum neyse saat 14.10 bizimkini aldılar karnımdan bitttiiiii dedi doktorum hemen temizleyip yanıma getirdiler işte fotoğraf çekimi filan derken geçtik odaya aslında pek bir farkı yok plasenta önde sıkıntı evet ama ben 37+2 doğum yaptım doktorum bebeğin kuveze de alınmaz dedi o yüzden çok şanslıydim mecburi sezaryen oluyorsun çünkü normal doğum yapamazsın tâbi herşeyin zorluğu olduğu gibi bununda oldu inşallah rahat geçer seninde canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hiç korkma dua et 💜💜🌸 doğum yapınca da haber isterim kız mı erkek mi bu arada 😂🌸