Mom19 Duce28 Çok şükür canım ben sağlık konusunda iyiyim baya toparlandım.Kucuk beyde emme refleksi bekliyoruz oda olursa inşallah emzirmeye cagircaklarmis .Yarın sabah bilgi için doktor ariycak inşallah çağırırlar ya çok özledim 🥺🥺
eeliferyucel limonlukarpuzzz İzmir özel can hastanesinde 4 ay önce 4.250 TL idi vajinal sezaryen fark etmiyor
sehererenn Mom19 4 doğumda sezaryen mi oldu acaba? Git gide zorlaşıyor mu açana her sezaryen sonrası?
Mom19 sehererenn Benim ameliyat açısından bı sorunum olmadj çok şükür de 3. Doğum 31 4. 30 haftada oldu.Onun dışında ilkinden daha çabuk toparlandım çok şükür.
Tugba10-5 Darkrosewater doktorunuz kimdi ? Bende bandırmalıyım ikinci doğumumu yapıcam zamlı son fiyatı mı?
Darkrosewater Tugba10-5 Şafak Özdemirci doktorum, yok zamdan önceydi ama yakın zamanda bir arkadaşım Doğum yapacak şafak beyde ondan öğrenince iletirim
Darkrosewater Tugba10-5 normal doğum 4000, epiduralli normal doğum 5300, sezaryen 4500 bunun yanı sıra testler için 450 tl, mesai saatleri haricinde Doğum olursa +950 tl alınacakmış zamlı halleri bunlar
sehererenn Mom19 maşallah inşallah bizlerinde diğer doğumları kolay kolay olur. Benim kızım 2 aylık oldu. Hala dikişlerimde ağrı oluyor. O yüzden size sormak istedim. Teşekkür ederim
Mom19 EMiRAY2020 Benim ilkinden daha kolay oldu toparlanmam belki erken doğum olduğu içinde olabilir.Cok şükür doktorlar 4. De mucize olsun masadan kalkman için falan dediler ben doktoruma güvendim çok şükür bı sıkıntı cikmadi 🤲