Goktug1308 fistikcisahap gecmişti neredeyse bitmişti ferrum kan ilacını kullandım gaz yaptı 3 gün sonra bıraktım ama neredeyse bir aydır azalma yok gazında hala 😢
gvzzz_19 Ylzvys Hanımefendi size birkaç çocuk Hematoloji profesör ismi vereyim de ve rica ederim kendilerine sorun buradaki diğer insanlara da yanıltıcı bilgileri değil gerçekleri söylemiş olalım. Hiç bir çocuk hematoloğu Demir takviyesi yerine pekmez önermemiştir önermez. İsim isterseniz Ankara ve İstanbul Üniversitesinde çocuk hematoloji hocalarını önerebilirim sormanız yeterli👌🏼
Ylzvys gvzzz_19 ben demir takviyesine yerine demedim yanlis anlasildim ilk mesajim yazdiklarinizda cok haklisiniz diye basliyordu. Ben zaten kan ilaci kullaniyorum hic aksatmadan ben sadece pekmez hakkinda yorum yaptim ben ne doktorum ne de insanlari bilgilendirecek bir konumdayim buradaki kimsede bu konumda degil sadece anneler dayanismasi uslubunuz beni rahatsiz etti doktor tavsiyesi icin de tesekkurler bu konuda herkes istedigi gibi davranabilir cok uzadi bu mevzu cunku iyi aksamlar
Minies fistikcisahap hepsi kabız ediyor kaç damla kaç aylık onlar 6 yazmış 4 damla veriyorum yeni başladın 6 aylik
fistikcisahap Minies kg veriyorum ve hiçte kabız olmadı, mama vs değiştirdik arada onlar yaptı ama kan damlası hiç yapmadı
Baby-Alparslan MinikOsman merhaba pekmez asla kan takviyesinin yerini tutmaz pekmezin kan ilacının yerini tutabilmesi için her gün 1 kg pekmez bile yetmez demişti doktorumuz bebeğin kanı iyi bile olsa takviye olarak kullanmak gerekiyormuş bu aylarda dengede kalması için
fistikcisahap Goktug1308 sağlık ocağında doktor yazmıştı bunu ellerinde kalmamış eczane vermişti o gün bugündür hiç değiştirmedim.. sende mutlaka doktoruna sor çanım gaz durumu ne alemde?
SweetPaw Minies doktor bebeğinizi değerlendirip ona göre veriyor kan damlasını ama bestiron,sidefer,ocean vs. Bunlar gıda takviyesi olarak geçiyor reçete edilse bile adını yazmış olmak için yazıyor doktor karşılanmiyor
Goktug1308 fistikcisahap bana da ellerinde kalmadıgı için saglık ocagında doktorumuz ferrum yazmıstı bize gaz yaptı ben şuan bestiron kullanıyorum gazımız biraz biraz azalmaya başladı ama günde iki kere karnına ılık zeytinyagı ile masaja başladım baya fayda etti simdide diş sorunsalımız var huysuzuz uykusuZuz biraz 😢
fistikcisahap Goktug1308 sevdiyse devam edin bestirona digiştirme bence diş huysuzluğu bizde de var ön üstler geliyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Goktug1308 fistikcisahap bestiron yan etkı yapmıyo ama öğürerek yutuyo artık cocuk kasıgı gordüğünde daha agzını kitliyo zor acıyorum agzını 😢
Serapo urazinannesiii Freeee__anqeL 2 aydır kullanıyoruz gayet memnunum sen neden beğenmedim canım daha doğrusu n Rahatsız olduğun konu tam olarak ne.bebegin ne kadarlik
Goktug1308 fistikcisahap valla benim oglan verecek gibi duruyo d vit kan ve gaz ilaclarını zorla veriyorum dogdugunda ilk iki gün sütüm az geldi diye mama almıştım acılmadık paketin biri duruyordu 6 ayı bitmeden onu da vereyim dedim dünden beri o mamayı da almıyo yüz burusturuyo 😒
Serapo Freeee__anqeL evet öyle ama hemen hemen hepsi aynı. Sifa olsun da napalim artık.biz sorun yaşamıyoruz bilemedim.ki